| User2004 a întrebat:

Aceasta intrebare nu este o tema, dar are legatura cu scoala.
Eu Miercuri si Joi dau examenul national de clasa a VI-a. Am invatat dar nu cred ca sunt pregatita.
La Biologie nu inteleg cum sa deosebesc frunzele compuse, simple, la alcatuire florilor si la denumiri pe care nu le-am invatat.
La matematica si fizica imi e frica la formule si circiut.
Poate cineva dintre voi a trecut prin acest examen si stie ce e mai important si ce ar trebui sa stiu.
Va rog frumos, ma poate ajuta (si pe mine) cineva cu un sfat la ce am spus mai sus? As vrea raspunsuri seriose.

9 răspunsuri:
| luliluli a răspuns:

Nu ar trebui sa iti fie frica. Este un examen de evaluare, insa nu se finalizeaza nici cu nota in catalog, nici cu un clasament pe clasa... cu nimic. scrii tot ce stii, te concentrezi si incerci sa rezolvi CE STII. E o vorba care spune ca "Porcul nu se ingrasa in ajun". Daca poti, in timpul care ti-a mai ramas pana la examen, poate ca ai putea sa iti mai lamuresti cateva lucruri. Dar... Ce ai invatat pana acum, aceea vei sti. Este de fapt o evaluare a ceea ce ai invatat pana acum, in aproape 6 ani de scoala.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

In clasa a VI-a nu faci zoologie?

| User2004 explică (pentru luliluli):

Profesorii mei trec notele in catalog. Le-a trecut si pe cele din simulare (pentru ca au fost bune). Si da, ai dreptate. Si iti multumesc frumos!

| User2004 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Ba da, fac zoologie. Dar imi da si dim botanica din clasa a V-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi... Notele nu o sa fie luate in considerare la admitere. De trecut in catalog nu cred ca o sa va treaca pentru ca voi nu primiti note, ci calificative. Cel putin asa era cand am dat eu.

| User2004 explică (pentru anonim_4396):

Nu... Primim note. Adica sunt in clasa a VI-a nu a II-a. happy Si profesorii ne trec notele in catalog. Dar da, ai dreptate. Nu am de ce sa ma tem. Iti multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru User2004):

Cand am dat eu testul asta pe el nu scria nicio nota de la 1 la 10, ci un calificativ. La asta m-am referit.

| User2004 explică (pentru anonim_4396):

Mi-am dat seama happy Dar la mine nu este asa.winking