| isabelbb a întrebat:

Bună! am nevoie de ajutor de la cei care au ceva cunoștințe în domeniul marketing, am 3 opțiuni de facultate dintre care marketing însă niciodată nu am fost bună la matematica, totuși incercam sa vând diferite produse și îmi calculam profitul și toate alea, făceam postere ca să vând produsele și descrieri atractive. Întrebarea mea e ce materii se fac la facultățile de marketing? e greu? următoarele opțiuni sunt psiho sau pedagogie însă nu vreau sa stau după masterate sa mi pierd anii doar pa carte ca după sa nu am un job asigurat din cauza zonei în care trăiesc, doresc sa aud experiente din partea voastră și sfaturi, mulțumesc!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Experienta noastra nu prea conteaza. Toate 3 sunt niste facultati in care rezultatul final depinde de tine. Nu e ca si cum ai da la medicina si cu un examen iti gasesti loc de munca.

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu toti baietii isi doresc o fata carierista! Esti fata tu poti sa faci ce iti place. Zonele mentionate au o legatura doar in pshilogia si pedagogia indrumarii clientului catre produs dar sunt foarte diferite. Eu nu ma pricep exact la ce ai zis tu +limbi straine si arta dar optiunea de marketing nu trebuie sa te descurajeze. Am avut colege ca si in situatia ta. Unele sau descurcat sa scoata 5 ul pentru matematica care e im primul semestru altele le am ajutat noi cei din clasa daca intelegeau de la noi. EU m asi ingrijora de macroeconomie, microeconomie, statisticawinking Toate cate le faci sa le faci cu placere si drag.Si unde va fi greu te rogi la Dumnezeu si iti face sansa de sansa sa treci HAHA vorbesc eu marea putoare si smecherie. La psiho pune in vedere examenul! Succes!

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Trecerea de la liceu la facultatea e legata se un sentiment de independenta si incepe sa fie din ce in ce mai rece zona cu cat urci spre master si doctorat o spun din experienta, oribil daca vrei sa vorbim mail la ctin.costi1@yahoo.com