La ceas ma gandeam si eu,totusi ai putea sa-i iei un tricou sau o bratara intresanta, o rama foto in care sa-i pui o poza cu voi doi, cateva perechi de sosete impachetare frumos, nu stiu ceva semnificativ poti sa-i iei ce ar da bine la el in camera. Sper ca te-am ajutat putin, bafta si La multi ani! fericiti impreuna.
Ceva inimioara de plus, o cutie cu bomboane de ciocolata, un papion/cravata, camasa, o bratara...Acuma tu ii cumperi ce iti convine/place! Baftaaa! Si nu te stresa, inevitabil va fi binee! :* :*
Mai bine mergeti impreuna la o cofetarie.Cred ca suficient parfumul.Pana la urma dragostea conteaza, nu milioanele date pe cadouri.
Pai, eu cred ca i-ar placea mult mai mult ceva facut de tine-un colaj dragut cu poze cu voi doi, gen...
Poti sa ii faci cadou, pe langa parfum, ceva sentimental.o rama foto cu voi doi? Sau una digitala, mai noua si mai impresionanta.Ii poti lua un tricou dragut.
Pai poti sa iei un ceas sau o bratara.Iar daca nu gasesti ceva care i-ar placea, deja i-ai luat parfumul, doar nu cadoul conteaza, ci gestul.
Uite aici: http://www.okazii.ro/cautare/ceas.html?foto=1&state=1&autoc=write
noi si cu garantie de livrare, la preturi super bune.
Multumesc mult pentru urari, dar si pentru raspuns. chiar nu ma gandisem la o rama foto :* mersiiiiii
Multumesc si tie. am sa comand un ceas..deja l-am ales. :*
AdelinRO123123123 întreabă: