Romana,geografie si istorie din cate stiu eu.Si mai sunt competentele (tic, engleza/franceza, si oral romana)
Buna
Examen scris se da la ROMANA, ISTORIE & O PROBA LA ALEGERE.
Pe langa asta mai dai COMPETENTE DIGITALE (adica ce ai facut la T.I.C.) si la o limba straina vei da Competente lingvistice (Adica o limba straina de circulatie).
Cum sa dai examen scris la TIC? E pe calculator.
La engleza este relativ scris. Exista niste probe de listening, reading..La competente lingvistice nu prea ma avant sa dau sfaturi, intrucat eu nu voi da aceasta proba, pentru ca am alte examene ce imi echivaleaza bacul si nu prea stiu cum va fi. Dar trebuie sa fie destul de usor.
La tic ai putea incerca examenele ECDL care echivaleaza competentele digitale, desi costa ceva.
Cel mai corect este sa iti intrebi unul dintre profesorii tai de la scoala sau dirigintele, el trebuie sa stie toate amanuntele!
Bună!
Dai examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Istorie!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Geografie, Logica si argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie; vezi Anexa 1 de la linkul :
subiecte2011.edu.ro/bacalaureat/Legislatie/Ordin_4800-31-08-2010.zip
ÎNAINTE de acestea vei da ( obligatoriu ) COMPETENŢELE lingvistice si digitale :
* "proba A: proba orala - Proba de evaluare a competenelor de comunicare orala în limba româna
* proba C: (proba orala, scrisa si
practica) - Proba de evaluare a competenei lingvistice într-o limba de circulaie internaionala studiata în liceu
* proba D: proba scrisa/practica - Proba de evaluare a competenelor digitale"
Toate cele bune.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: