| Carla01 a întrebat:

Bună,am o mare problemă cu fizica, de fapt toată clasa o are, avem un profersor de la care nu înţelegem nimic am scris vreo 10 caiete şi degeaba el vorbeşte, el scrie laughing) faza e că am 4, 5, 4,5 şi mi-ar ieşi media 4.50 iau pe semestrul 1 am media 5. Mi-ar ieşi media 4.75, sunt trecută adică nu am rămas corigentă sau dacă profu' nu vrea să pună de la el alea 25 de sutimi, trece 4?

22 răspunsuri:
| Maree1 a răspuns:

Pai daca pe semestrul acesta iti iese media 4.5 se rotunjeste si iti va pune 5 iar pe primul semestru ai tot 5 deci media la fizica totala va fi 5!

| Carla01 explică (pentru Maree1):

Păi în catalog se trece 4.50, iar media generală la fizică mi-ar ieşi 4.75, da' asta e ca şi când aş fi trecut, sper că nu rămân corigentă laughing)

| Cincinetti a răspuns (pentru Carla01):

Bine. Auzi, mie imi apri draguta. Ai email sau mai bine zis ai vrea sa mai vorbim?

| Carla01 explică (pentru Cincinetti):

Dacă trec la fizică, vorbim cu siguranţă laughing

Numai daca? Eu vreau sa vorbim prin email si maine si chiar daca nu treci.

Păi dacă nu trec, pratic nu mai sunt rolling on the floor)

Hai ma draguta. Cum sa nu mai existi? Pentru mine vei exista oricand!

| Cincinetti a răspuns:

In primul rand ca sa pot raspunde mai-ncolo spune-mi si mie draguta, cand spui (citez):"Mi-ar ieşi media 4.75, sunt "... te referi la media generala sau pe sem. II ca nu ai specificat?

Pe semestrul 1 am media 5, iar pe semestrul 2 încă nu e încheiată, am 4, 5, 4, 5 şi pe semestrul al 2-lea mi-ar ieşi 4.50, media generală ar ieşi 4.75, se pune 5, nu? ...adică nu sunt corigentă laughing

Draguta, din pacate..cu regret iti spun.dar nu. Se pune 4, 75.Ai-nteles? :*:*

Ştiu că se pune 4.75, dar e 5, nu are cum să rămân corigentă laughing

Imi pari, scuze. Nu. 4, 75 este 4, 75

| ZoLyX a răspuns:

Pe semestrul acesta daca iti iese 4, 50 se va rotunji si deci va fi 5 si pe acesta. Si cu 5 pe primul sem iti va iesi 5 generala.Numai sa nu mai incasezi vreun 4 laughing

| Carla01 explică (pentru ZoLyX):

Te iubesc laughing), mulţam oricum am trecut, am mai luat un 5

| ZoLyX a răspuns (pentru Carla01):

Pai vezi...si iti faceai atatea griji laughing

Practic eu nici de 4 nu ştiu la fizică laughing,nu înţeleg deloc şi mai sunt şi la bio-chimie,matematica, chimia şi biologia îmi plac, da fizica...mă mir şi eu cum am trecut laughing), cică era profu' beat şi a vorbit diriga cu el să ne treacă, că rămâneam toată clasa corigenţi rolling on the floor)

Si eu sunt tot la bio-chimie, trec a 12-a chiar laughing.La fizica sunt la fel de pamant dar am 7 laughing..ne da note numai din burta si cand e sa iesim la probleme din 38 cati suntem nu ies decat 3, la fiecare ora din clasa a 9-a incoace laughing.Nu stiu de unde naiba am notele alea. Ne da lucrari si el sta si completeaza integrame laughing

Aşa şi la noi, eu sunt a 9-a, decât 3 copii din 27 răspund ce şi ce şi ăia de abia au şi ei un 6-7 laughing, eu decât din lucrări am note laughing, da' ăsta începe notarea de la 0 laughing e cam dus de acasă laughing

Pe noi ne tot ameninta din clasa a 9-a ca nu ne mai trece dar e prea bun la suflet laughing. Cand dam lucrari numai din probleme si nu face nimeni nimic e nevoit sa le faca uitate si pune note tot de la el laughing

Ăla da profesor laughing

| LoveeForeverr a răspuns:

Normal, nu are voie sa iti treaca media 5 (pentru ca asa e legea ). Dar poate sa iti mai treaca o nota in plus, asa ''din burta''. Un coleg de al meu a avut media 8, 49 rolling on the floor) Si i-a dat o nota in plus. Deci, bafta!

| Carla01 explică (pentru LoveeForeverr):

Are 8,49 la fizică sau la altă materie? laughing) Dacă are la fizică să-i zici că mă căsătoresc cu el rolling on the floor)