Pai daca pe semestrul acesta iti iese media 4.5 se rotunjeste si iti va pune 5 iar pe primul semestru ai tot 5 deci media la fizica totala va fi 5!
In primul rand ca sa pot raspunde mai-ncolo spune-mi si mie draguta, cand spui (citez):"Mi-ar ieşi media 4.75, sunt "... te referi la media generala sau pe sem. II ca nu ai specificat?
Normal, nu are voie sa iti treaca media 5 (pentru ca asa e legea ). Dar poate sa iti mai treaca o nota in plus, asa ''din burta''. Un coleg de al meu a avut media 8, 49 ) Si i-a dat o nota in plus. Deci, bafta!
Pe semestrul 1 am media 5, iar pe semestrul 2 încă nu e încheiată, am 4, 5, 4, 5 şi pe semestrul al 2-lea mi-ar ieşi 4.50, media generală ar ieşi 4.75, se pune 5, nu? ...adică nu sunt corigentă
Draguta, din pacate..cu regret iti spun.dar nu. Se pune 4, 75.Ai-nteles? :*:*
Bine. Auzi, mie imi apri draguta. Ai email sau mai bine zis ai vrea sa mai vorbim?
Numai daca? Eu vreau sa vorbim prin email si maine si chiar daca nu treci.
Are 8,49 la fizică sau la altă materie? ) Dacă are la fizică să-i zici că mă căsătoresc cu el )
Hai ma draguta. Cum sa nu mai existi? Pentru mine vei exista oricand!
Pe semestrul acesta daca iti iese 4, 50 se va rotunji si deci va fi 5 si pe acesta. Si cu 5 pe primul sem iti va iesi 5 generala.Numai sa nu mai incasezi vreun 4
Si eu sunt tot la bio-chimie, trec a 12-a chiar .La fizica sunt la fel de pamant dar am 7 ..ne da note numai din burta si cand e sa iesim la probleme din 38 cati suntem nu ies decat 3, la fiecare ora din clasa a 9-a incoace .Nu stiu de unde naiba am notele alea. Ne da lucrari si el sta si completeaza integrame