| irinadede a întrebat:

Buna,
Am o problema cu matematica.Nu o pot intelege. Vreau un mod mai usor de a invata...(sunt in clasa a V a)

Răspuns Câştigător
| DavidTTwowTT a răspuns:

laughing Clar, nu te stresa prea mult cu matea de clasa a V-a ca e cea mai naspa laughing dupa parerea mea, dar nu le lasa.Fa'ti temele si incearca macar 1 ex in plus. Fa exercitile logic si pe care nu le intelegi mergi la doamna profesoara si spune. In clasa a V-a nua re rost sa te zbati prea mult ca sunt niste inutilitati de care nu te folosesti prea mult. Ce trebuie sa inveti foarte bine intr'a V-a este Divizibilitate si fractiile atat tongue. Restu vei face pana in clasa a VIII-a de te saturi laughing(pe langa celelalte inutilitati, de care nu te folosesti nicaieri). Stiuc a si eu am fost in clasa a V-a si vaic e ma mai enervam canu intelegeam sia cum... laughing le inteleg.Gandirea ta va evolua pe timp ce cresti.

Deci stai chill ca nu e mare catastrofa ca nu intelegi in clasa a 5-a laughing Bafta sper ca te'am ajutat s aintelegi unele lucruri big grin

5 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Buna! Spune-i profesoarei ca nu intelegi si ea o sa fie mai explicita! Inainte de a te apuca de temele la matrmatica, uita-te la modelul facut in clasa si poate asa vei intelege. Roaga - ti un parinte sa te ajute la tema si sa - ti explice cum sta treaba! Te inteleg, e trecerea asta din clasele primare la gimnaziu! Cu totii am trecut prin asta! Dar daca nu intelegi chiar deloc-deloc consulta un medic! Pa, pa!

| 0ffliner a răspuns:

1- Itraba-ti profesoara pana inebuneste si intelege.
2 - Intraba-ti colegii pana innebunesc si ei.
3 - Cere ajutorul parintilor.
4 - Ia-ti un meditator.

| Iubibilăă a răspuns:

Ai un coleg care invata bine in clasa? Daca ai, roaga-l sa te ajute si pe tine, sa faci meditatii cu el.
Pa, pa.

| evitaevis a răspuns:

INVATA formulele..nu e chiar asa de grea,... sa vezi ca o sa-ti placa mai mult matematica in clasa a 7 decat romana.

| irinadede explică (pentru DavidTTwowTT):

Multumeschappy