Nici eu nu cred ca e adevarata faza cu amenda. Daca era adevarata trebuia sa fie la fiecare scoala regula asta. De exemplu la noi la scoala nu e regula asta tampita, mai ales ca diriga ne pune la fiecare sfarsit de semestru sa aducem de acasa carpe si detergent si mai stiu eu ce ca sa curatam. Eu mazgalesc pe banca fara sens pur si simplu asa m-am obisnuit, nu am scris cu marcarul ca ala chiar nu se curata chiar asa usor (eu doar cu creionul si cu pixul ). Nu e banca la noi in scoala in care sa nu fie vreo mazgalitura.Imi pare rau de unii care li se pare anormal sa scrii pe banca, din cate am vazut fiecare elev scrie pe banaca lui.La orice scoala am fost, in orice banca am stat fiecare era ''insemnata''.
Daca ai facut asa ceva este destul de rau, dar faptul este consumat. Tot ce ai de facut este sa freci banca cu smirghel si sa o dai cu lac dupa ce ai curatat-o.
Am facut`o asa pentru ca sa mi`o ''identific '' si acum e ultimul an, iar eu. adica clasa mea cand am venit acolo era scris si tocul acela de la tabla si pe pereti si pe tavan peste tot, si acum cand terminam noi vrem sa facem acelasi lucru fiind k din priuml an am dat ft. multi bani pentru. varuit, parchet si jaluzele, dar am primit banci si scaune noi, dar la ce dezastru a fost nu prea se pune mss mult luni incerc cu acetona si cu cif si cu tot ce ati zis la care merge dau funda
Meriti sa iei amenda din plin, la scoala te duci sa inveti nu sa te chinuie talentul pentru desenat pe banciile si scaunele scolii.acasa tot la fel faci? nu cred.asta daca nu ai probleme mintale
Cel mai bine e sa dai cu spirt si eu am facut o tampenie cu marcarul, si cu alte chestii, am inceracat cu tot ce se putea, apoi am dat cu spirt si s-a luat aproape ca nici nu se mai vedea. Sper ca te-am ajutat :*.
Ia o bucată de geam, să fie ceva mai mărişoară, sparge-o sau du -te la un geamgiu să o taie, să fie destul de dreaptă şi cu partea nou spartă curăţă banca. Se duce foarte bine totul. Cred că treaba aceasta ar trebui să o facă toată clasa
Am uitat să spun: această reţetă este valabilă doar dacă banca este de lemn.
În rest, mi se pare normal să vă pună să plătiţi. Vorba aia : unde nu e cap e vai de buzunarul părinţilor.
O00o. Ade nu te mai plange ca nici eu nu stiu cum sa o mai sterg mai ales aia. zgariata cu compasu . upss...:-ss...
Nu crezi ca exagerezi? Te comporti mai rau decat un profesor... fata nu a omorat pe nimeni daca a scris pe banca.Scrisul/desenatul pe banca e un lucru normal pentru noi, elevii.Las-o mai moale...scuze nu vreau sa o iei ca pe o insulta, dar asta e adevarul.
mersi. o sa incerc luni sa vad cum scot alea oricum la sf. va fi scris tot totusi faza cu amenda cred ca e numai asa sa stergem k erau toate pline si ziceau profele k in nici o clasa nu`i k la noi
Da asa e si pentru cei carora li se pare anormal sa scrii pe banca nu cred ca nu au facut nimic pe ea, sincer acum macar ceva acolo tot au, mi-am adus aminte ca trebuie sa iau ceva sa deslipesk guma de sub banca deci pana luni imi fac o lista iar daca. nu o sa primim nici o amenda pana la sfarsit o sa o refac
Mda. nu s`a dus calumea nici nu acetona dar in ora de mate am descoperit ca se sterge cu radiera si in legatura cu amenda. nu au mai venit ne-a spus asa numai sa le stergem, o alta colega nu si-a sters`o nici acum a tipat putin la ea si gata mz mult celor care au incercat sa ma ajute
AvalohAlyn întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: