| AdeeLinna22 a întrebat:

Buna kiss Am si eu o problemuta big grin
La scoala am scris pe toata bana si cu marcar si cu corector si cu creion cu tot ce era posibil. Am scris numele meu diferite texte scurte ceva desene, si am scris ADE cu compasul si am zgariat un pic mai tare banca, intrebarea mea este cu ce pot sa sterg marcarul si corectorul ca nu se duce calumea am sters cu servetele umede si am pus apa pe banca si cu liniarul am "ras" corectorul am pierdut 2 pauze azi stergand baca angry ca mai nou vor sa ne dea amenda si ca am scris pe banci si scaune angry si anul trecut nu le-a trecut prin cap cand cei care au fost a 8a au distrus bancile cei care au venit acum a 5a saraci d ei. e dezastru acolo si acum ca suntem noi a 8a vor bani angry plzzz cam cu ce ar putea sa se duca... solutii de curatat, detergent ar merge cu ceva sampon de vase sau gel de dus? pff... pllzz HELP ME kiss dau FUUUNDA

Răspuns Câştigător
| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Nici eu nu cred ca e adevarata faza cu amenda. Daca era adevarata trebuia sa fie la fiecare scoala regula asta. De exemplu la noi la scoala nu e regula asta tampita, mai ales ca diriga ne pune la fiecare sfarsit de semestru sa aducem de acasa carpe si detergent si mai stiu eu ce ca sa curatam. Eu mazgalesc pe banca fara sens pur si simplu asa m-am obisnuit, nu am scris cu marcarul ca ala chiar nu se curata chiar asa usor (eu doar cu creionul si cu pixul laughing). Nu e banca la noi in scoala in care sa nu fie vreo mazgalitura.Imi pare rau de unii care li se pare anormal sa scrii pe banca, din cate am vazut fiecare elev scrie pe banaca lui.La orice scoala am fost, in orice banca am stat fiecare era ''insemnata''.

15 răspunsuri:
| sebilicaa a răspuns:

Incearca, cu niste acetona. sigur va merge. Funa?
Scuze de cacofonie blushing

| Minnie a răspuns:

Otet, Cif ca e putin abrazic, Axion solid e putin abraziv

Răspuns utilizator avertizat
| bratobest a răspuns:

Daca ai facut asa ceva este destul de rau, dar faptul este consumat. Tot ce ai de facut este sa freci banca cu smirghel si sa o dai cu lac dupa ce ai curatat-o.

| AdeeLinna22 explică (pentru Mitch):

Am facut`o asa pentru ca sa mi`o ''identific '' laughing si acum e ultimul an, iar eu. adica clasa mea cand am venit acolo era scris si tocul acela de la tabla si pe pereti si pe tavan peste tot, si acum cand terminam noi vrem sa facem acelasi lucru fiind k din priuml an am dat ft. multi bani pentru. varuit, parchet si jaluzele, dar am primit banci si scaune noi, dar la ce dezastru a fost nu prea se pune laughing big grin mss mult luni incerc cu acetona si cu cif si cu tot ce ati zis laughing la care merge dau funda

| DeedyAlle a răspuns:

Da stiu cum e...happy dar poti folosi axion si cif a da si alcool medicinal happy

| BestOfTheBest a răspuns:

Meriti sa iei amenda din plin, la scoala te duci sa inveti nu sa te chinuie talentul pentru desenat pe banciile si scaunele scolii.acasa tot la fel faci? nu cred.asta daca nu ai probleme mintale happy

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Cel mai bine e sa dai cu spirt si eu am facut o tampenie cu marcarul, si cu alte chestii, am inceracat cu tot ce se putea, apoi am dat cu spirt si s-a luat aproape ca nici nu se mai vedea. Sper ca te-am ajutat :*.

| corolav a răspuns:

Ia o bucată de geam, să fie ceva mai mărişoară, sparge-o sau du -te la un geamgiu să o taie, să fie destul de dreaptă şi cu partea nou spartă curăţă banca. Se duce foarte bine totul. Cred că treaba aceasta ar trebui să o facă toată clasa
Am uitat să spun: această reţetă este valabilă doar dacă banca este de lemn.
În rest, mi se pare normal să vă pună să plătiţi. Vorba aia : unde nu e cap e vai de buzunarul părinţilor.

| IoanaGabe a răspuns:

O00o.laughing Ade nu te mai plange ca nici eu nu stiu cum sa o mai sterg rolling on the floor mai ales aia.blushing zgariata cu compasu laughing. upss...:-ss...laughingoh go on

| FireLollipop사람에게 a răspuns (pentru BestOfTheBest):

Nu crezi ca exagerezi? Te comporti mai rau decat un profesor... fata nu a omorat pe nimeni daca a scris pe banca.Scrisul/desenatul pe banca e un lucru normal pentru noi, elevii.Las-o mai moale...scuze nu vreau sa o iei ca pe o insulta, dar asta e adevarul.

| AdeeLinna22 explică (pentru FireLollipop사람에게):

laughing mersi.kiss laughing o sa incerc luni sa vad cum scot alea kiss oricum la sf. va fi scris tot laughing totusi faza cu amenda cred ca e numai asa sa stergem k erau toate pline si ziceau profele k in nici o clasa nu`i k la noi oh go on

| AdeeLinna22 explică (pentru FireLollipop사람에게):

Da asa e laughing si pentru cei carora li se pare anormal sa scrii pe banca nu cred ca nu au facut nimic pe ea, sincer acum macar ceva acolo tot au, laughing mi-am adus aminte ca trebuie sa iau ceva sa deslipesk guma de sub banca big grin deci pana luni imi fac o lista laughing iar daca. nu o sa primim nici o amenda pana la sfarsit o sa o refac big grin

| AdeeLinna22 explică:

Mda. nu s`a dus calumea nici nu acetona dar in ora de mate am descoperit ca se sterge cu radiera laughinglaughing si in legatura cu amenda. nu au mai venit ne-a spus asa numai sa le stergem, o alta colega nu si-a sters`o nici acum a tipat putin la ea si gata oh go on mz mult celor care au incercat sa ma ajute kisskiss

| RuNyX a răspuns:

Fraier platesti acuma rolling on the floor prost tu ai facut
bft la curatat neghiobule