| Badrock a întrebat:

Bună.
Are cineva rezolvarea la istorie de la bac sesiunea august?

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns (pentru TornadoIDS):

Doriti sacosa? laughing

| StoicAnalysis a răspuns (pentru TornadoIDS):

Sau alta: "Nu aveti marunt? Ca nu am sa va dau rest"

| Badrock explică (pentru TornadoIDS):

Vreau sa vad dacă am scris tot corect idiotule

| Badrock explică (pentru StoicAnalysis):

Nu, domnule vânzător

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Badrock):

Nu inteleg de ce te superi? laughing Ai meritat-o. Cu ce te ajuta daca afli daca ai facut corect sau nu? Tot nota aia primesti de dupa corectare.

| Badrock explică (pentru StoicAnalysis):

Pai da tu este vreun avocat ceva? Ca dacă erai asa deștept și cult nu comentai la mișto
Mi-e scârbă când vad oamenii care nu ajuta cu nimic, dar comentează sa se afle în treaba
mai crede ca e și amuzant ce zice, dar doar da exemplu de needucație
Frt dacă omu pune o întrebare nu îl lua la mișto
Taci dracu dacă n-ai nimic important de spus
Am întrebat ca poate cineva are vreo rezolvare, nu-s singura în situația asta
Ce e asa rau sa ceri o rezolvare, sa te autoevaluezi, sa vezi unde ai greșit

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Badrock):

Una e sa iei la misto si alta e sa jignesti oamenii din frustrare asa cum ai facut-o tu.
In al doilea rand, cel mai mare exemplu de needucatie esti tu. Pentru ca vorbesti urat si nici nu sti sa scrii corect. Exemplu: "Pai da tu este vreun avocat ceva?" = lipsa de cunostinte in limba si literatura romana.
In al treilea rand, nu are nici un sens sa te verifici inainte de primirea notei. Asta se face dupa ce primesti nota. Daca nu crezi ca ai primit nota pe care ai sperat sa o primesti, abia atunci, ceri o reevaluare sau un subiect deja corectat, pentru verificari.

| SuperCoolDude a răspuns:

Ministerul Educatiei are rezolvarile de la Bacalaureat, nu noi si le va publica odata cu incheierea sesiunii.

Tot ce poti sa faci este sa inveti, sa mergi la examen si sa astepti rezultatele. Atunci o sa apara si rezolvarile, cu ajutorul carora tu o sa poti sa iti verifici efortul.

Aici pe TPU noi nu suntem doctori si nu detinem bareme, desi toti puneti intrebari de parca totul e posibil pe situl acesta.

Asteapta sa fie publicate baremele. Atunci o sa te poti verifica.

| HornyM24 a răspuns:

Băi frate, nu vă înțeleg pe unii, vă dați mari amuzanți și dacă vi se răspunde la,, glumă " tot voi vă atacați!
Fata asta a întrebat frumos dacă o poate ajuta cineva, nici nu v-a pus pistolul la tâmplă, nici nu v-a cerșit vreun ban!
Dar da, comportament tipic România!
Și mai grav este că vă dați profesori universitari spunând că a zis,, tu este", in loc de,, tu ești"

| StoicAnalysis a răspuns (pentru HornyM24):

Daca citeai de la capat toata actiunea, intelegeai de ce. O zi buna!

| HornyM24 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ba am citit, nu sunt un incompetent, tocmai pentru că am citit și ce a întrebat fata, dar și ce i s-a răspuns, exact pe acest temei am legat răspunsul meu care pare să nu placă unora! Pace și ție, totodată!?