| lialy310421 a întrebat:

Buna, as avea si eu o intrebare. Am intrat anul acesta la chimie alimentara la ubb si sunt curioasa cum este la aceasta facultate. am fost admisa si la usamv pe o specializare asemanatoare, doar ca mi s-a parut ca ubb are o prestatie mai buna. oare este cineva care a terminat facultatea la aceasta sectie si stie cum e si unde ma pot angaja dupa?

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

O sa faci multe materii bazate de matematica, chimie, fizica.
Poti sa te angajezi in fabrici, laboratoare, poti sa ramai in facultate si sa fii profesor. Variante sunt, nu multe, dar sunt. E o facultate asa si asa, trebuie sa-ti placa

3 răspunsuri:
| lialy310421 explică (pentru Furnicuta000):

Multumesc mult pentru lamurire! Mai am totusi o intrebare. Daca ma intereseaza niste cursuri de la alta sectie as putea participa la ele? Daca tin bine minte, la sectia de nanomateriale era un curs de ceramica care mi se pare interesant. As putea participa la el chiar daca nu ma ajuta la profilul meu?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru lialy310421):

Legal nu ai voie, doar daca te lasa profesorul. In plus fata de programa mai ai modulul psihopedagogic pe care il faci doar daca vrei

| lialy310421 explică (pentru Furnicuta000):

A okok deci se poate teoretic. M-am inscris deja si la pedagogic si sper ca o sa fie ok. Multumesc mult de ajutor!