| SeSu2012 a întrebat:

Buna as avea si eu o intrebare si sper sa primesc si un raspuns m-ar interesa doua lucruri:

1. Daca as termina facultatea de inginerie electrica si tehnologia informatiei Oradea pe diploma mea de absolvire ce anume ar scrie? Adica in ce domenii as avea voie sa profesez?
Iar a doua intrebare e legata de alta facultate care m-ar tenta si anume
2. Facultatea de automatica si calculatoare Timisoara / Facultatea de matematica si informatica tot Timisoara

Sau daca aveti vreo propunere buna de facultate care sa fie in Transilvania pentru ca nu as vrea sa ajung pe la Bucuresti pentru facultate

Dau fundita pentru cine ma lamureste e un pas destul de important in viata unui om si am nevoie de ajutor!
Multumesc

Răspuns Câştigător
| SmokeyEye a răspuns:

Hai la ETTI la Cluj.
informatii aici http://www.etti.utcluj.ro/

Nici nu apuci sa termini facultatea si trag de tine zeci de firme sa lucrezi la ei, daca esti bun.

5 răspunsuri:
| SeSu2012 explică (pentru SmokeyEye):

Mersi de informatie da eu vreau sa ma axez mai mult pe partea de software nu pe electronica pentru ca nu ma pricep deloc

| SmokeyEye a răspuns (pentru SeSu2012):

Dar ai zis ca te-ar tenta automatica, calculatoare, ing electrica si tehnologia informatiei. Crezi ca nu se face programare la astea? Faci inca din anul 1 :C/C++ apoi Java sau fortran, linux, unix, si muuulte limbaje de programare hardware(ex verilog- vhdl). Daca vrei doar soft, doar teorie- sa nu ai habar ce se intampla practic- du-te la facultatea de informatica, e doar 3 ani. Nu trebuie sa i habar, trebuie doar sa vrei sa inveti electronica. Vrei sa zici ca ai habar despre automatica? Sau stii pascal sau alte limbaje de programare la nivel de liceu ( care se fac la facultate in 2 ore=curs recapitulativ).

Artlover nu am vrut sa te contrazic problema e ca nu is foarte bine informat cu facultatile de aia am spus ca intreb aici. Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva dar nu asta vreau

| SmokeyEye a răspuns:

Mi-ai trimis un mesaj pe privat si am incercat sa iti raspund dar am primit aceasta informatie: "Acest utilizator nu accepta mesaje private!" Dar nu sunt la facultatea de informatica.

Nu stiu ce setari am facute la cont o sa ma uit...
Oricum iti multumesc frumos pentru raspunsurile date pana acum