| GabrielaEmanuela a întrebat:

Bună, as dori sa stiu cateva informatii despre aceste licee:
+Vasile Alecsandri
+Miron Costin
+Alexandru Ioan Cuza
+Pedagogic
Daca au camine pentru elevi, cam ce preturi au, conditii... In general despre locul de cazare caci altfel am auzit ca sunt destul de bune ca licee.
Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, din cauza pandemiei toate caminele scolare si studentesti au fost inchise, atat anul trecut 2020 cat si anul acesta 2021. Asadar, nu cred ca are cum sa-ti ofere cineva vreo informatie in aceasta privinta.
In principiu, daca pandemia nu dispare pana in toamna (si sansele sunt ca nu va dispare pana in 2022), se mai continua inca un an scolar, cu caminele inchise.

2 răspunsuri:
| GabrielaEmanuela explică (pentru Violleta2022):

Acum in Iasi caminele studentesti sunt deschise, dar de licee nu stiu nimic.

| nuivoiesăspun a răspuns:

Bunăă! Eu am terminat pedagogicul acum câțiva ani, e un liceu bun, îți va plăcea. Este cămin, e proaspăt renovat, preț sigur nu stiu să-ți spun pentru ca variază de la an la an. Dar ca aă-ți faci o idee, când eram eu elevă prețul căminului era în jur de 2lei/zi și cantina, este si cantină unde să mănânci, chiar lângă cămin, în jur de 15-18 lei, nu mai știu sigur. Ele trebuie platite împreună, chiar dacă nu mănânci la cantină nu poți plăti doar căminul. Camerele erau de 4-5 persoane, ce-i drept destul de înghesuite, poate lucrurile stau altfel acum. Când eram în gimnaziu am stat un an jumătate în cămin, apoi m-am mutat în chirie. Nu e chiar rea viața de cămin, vei sta si cu fete mai mari în cameră, te pot ajuta la teme, e ok.