| Bibiutza a întrebat:

Buna!
As vrea sa va cer parerea, sfaturile etc.
Deci...eu trec pe cls. a 8-a si deja unii din cls ne gandim deja la ce liceu s-a mergem (mai ales eu laughing ) prietena mea cea mai buna este de acord cu mine ca stinte sociale este cel mai usor profil posibil si as vrea sa mergem impreuna la un liceu la aprox 31 km distanta. am plati pe luna aprox 1 mil(lei vechi) pe autobuz este un oras mare. problema este ca sora prietenei mele (18 ani ) a facut liceul la un fel de orasel (este un sat mai mare ) din apropiere aprox. 10-18 km la mate-info (nu este acolo numai acest liceu ) si a stat in chirie. prietena mea acum cred ca o sa mearga acolo ca are cunostinte si are chirie si ea crede ca mai bine da 1 mil ( lei vechi ) pe chirie in loc de autobuz. cum sa o conving sa nu mearga la mate -info pentru ca chiar ea a zis ca nu-i place acest profil, nu se pricepe, dar totusi cred ca va merge pentru chirie... crying si eu nu stiu cum sas o conving ca va regreta eu nu vreau sa ma despart de ea nici ea de mine dar ajutati-ma pls crying

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaiii. daca nu va descurcati la mate info.nu va ducet. exact asa am fost si eu.eu trec acum a 10a, in clasa a 9a, primul sem am fost la mate-info...si chiar nu ma descurcam, deloc. aveam niste note... dar din sem 2 m-am transferat la stiinte sociale, recomand tuturor stiintele sociale, sau macar filologia, dar nu mate-info daca nu va descurcati.:*
aveti grija de voi! oana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic dar este alegerea ei.inteleg ca sunteti prietene bune dar asta depinde numai si numai de ea. Poti sa ii expui ideile tale, sa o rogi sa nu plece dar daca zice ca nu nu ramane.Crezi ca eu nu a trebuit sa ma despart de prietenii mei? eu nu am mai vazut un prieten de muulti ani si nici nu mai tinem legatura. voi o sa reusiti sa o tineti.va mai intalniti mai vorbiti pe messenger.winkingo sa fie bine. o sa te acomodezi si o sa mai gasesti si alte fete cu care sa te intelegiwinkingmult succeswinking

| usernamebpla a răspuns:

Pai spune-i ca cel mai important ii sa faca ce ii plc adica sa merarga la profilul carei plc indiferent dc mere cu bussul sau chiria(ai sp ca vrea la acelasi liceu cu tine) si incearca sai sp ca o sa trebuieasca sasi gateasca, sasi spele, sa faca curat
si nu o sa mai aiba timp liber ...si mai bagi uh ceva abureli p'acolo laughing
SUCCES!winking

| nuttie a răspuns:

Pai explica-i ca daca merge la liceul ala nu are de castigat nimic, adica daca nu se pricepe la acel profil, dc mai vrea sa mearga acolo? si spune-i ca daca o sa mearga acolo nu o sa va mai vedeti si o sa va fie mai greu pentru ca ea acolo nu cred ca o sa cunoasca pe cineva. spune-i toate astea si daca tot vrea sa mearga.atunci e decizia ei, nu trebuie sa te superi.fiecare trebuie sa luam o decizie importanta la un moment dat.si peste un timp o sa vedem daca decizia pe care o face este buna. sper ca te-am ajutat cat de cathappy