Eu is la stiinte sociale. in a 8-a, la fel ca tine, alternam intre filo si s.s. am ales s.s. pentru ca mi s-a parut mai usor, chiar daca faceam ceva nou :logica, psiho si restul', latina nu mi-a placut niciodata in rest e diferenta la limbile straine( depinde in a cata clasa esti fiind intensiv la o limba(engleza, franceza, spaniola si alte limbi care se fac in cadrul liceului) apoi matematica la filo nu se face decat pana la terminarea clasei a 10-a pe cand la s.s. se face pana in a 12-a. fizica, chimia si biologia vor disparea la ambele din orar la sfarsitul clasei a 10-a. sper ca te-am ajutat! eu am ales s.s. mi s-a parut mai convenabil, putina mate tot mai trebuie, fac acum in a 10-a 2 ore pe saptamana dar din a 11a si a12a cred ca doar o ora Bafta! si alege ce crezi tu :*:*
Logica a fost suuuuuper usoara! trebuie doar sa gandesti putin, nu e mare lucru:X mi-a placut la mixim! am avut media 10 si in teza tot 10 am avut. ce-i drept am avut si un profesor ca a explicat foarte bine. tot ce tine de logica intalnesti si in viata reala, trebuie doar sa faci o conexiune si o sa intelegi. eu asa am facut! daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma contactezi :*:*