Da, din cauza modului in care preda ...de exemplu genul profesorului care dicteaza zeci de pagini la fiecare lectie fara sa explice.
La manifestare nu stiu ce sa zic.Am avut odata o profesoara care explica extraordinar, doar ca nu exista o ora in care sa nu urle la noi. Si... intr-un fel imi placea putin de ea.
Chiar ca e de cosmar profesoara respectiva, ar trebui sa consulte un psiholog.Nu si-a ales bine meseria daca nu are rabdare cu elevii.Mie nu-mi placea istoria caci profesorul vorbea incet si monoton dar niciodata in cei 12 ani de scoala nu a urlat la noi nici un profesor toti erau calmi si civilizati.
Da am avut în facultate. Se întâmplă. Comportamentul unora este dur. Și în facultate, și în liceu am avut parte de experiența asta. Dacă știi să te faci plăcut materia poate fi mai interesantă, mai captivantă.
Ma bucur ca macar nu a urlat la voi! Eu asa de mult ma bucur ca sunt la facultate si am scapat de ea! Crede-ma ca asa zice toata lumea, dar nimeni nu ii spune in fata pentru ca urla in continuu!
Test psihologic al profesorilor de persoane incoruptibile.Adica nu vine profa si nu il o plateste sa treaca examenul.Si verificari periodice neanuntate ale orelor si comportamentului profesorilor la ore.