10 pe linie este efectiv imposibil, nu se poate sa nu te prinda niciodata ca nu ai invatat. Este prea exagerat totusi.
Eu stiu pe cineva de genul ala, doar ca are 9 la educatie fizica si 7 la matematica in rest 10 pe linie
Eu am avut zece pe linie in clasa a V-a si a VI-a. Acum, in clasa a VII-a, am tot zece pe linie, cu exceptia educatiei fizice.
Am eu o colega care invata zi de zi la orice materie dar la sport nu se descurca si chiar daca nu merita, profesorul ii da media 9
Am un coleg care are 10 pe linie dar invața toata ziua. E cel mai destept din clasa.Iar la educatie fizica anul trecut o avut media 10
10 pe linie inseamna sa ai 10 10 10 10 FARA 9/8. Zic si eu in clasele 1-6 dar dupa aceea nu este posibil. Pun pariu ca toti care se dau mari cu 10 pe linie au cel putin un 9 la o materie
Pai, eu in a 5 a si a 6 a am avut media 10 la toate. Am mai avut pe ici pe colo un 9 doar atat, acum in a 7 a am la fel 10 la medie si cate un 9 la vreo 2-3 obiecte... Faza e ca eu acasa abia deschid caietul ) Am o memorie foarte buna si retin tot din clasa, temele cateodata le fac in rest am uitat caietul acasa. In schimb am o minte agera si retin repede dar de tocit nu tocesc )
Asa-i ca ii tare? nici eu nu imi deschid caietul acasa. Dar asta spuneam, din a 7-a e imposibil sa ai 10 pe linie la nesfarsit
Semestrul asta am avut 10 la medie la toate obiectele, acum sa vad ce se intampla pe semestrul 2.
Da....se poate chiar daca esti destept, nu inseamna ca trebuie sa fii bun si la sport.
Eu sunt in situatia asta!
(doar ca 9 ala nu e la sport, ci la mate...firar!)
Am și eu 2 colegi ( o fată și un băiat) care au doar 10 pe linie și merg la nu știu câte olimpiade și o fată care are medie 9, 93(media 9 la chimie mi se pare) și ea merge la olimpiada de mate...Dar sincer ei 3 nu preau o viață ca să zic așa..stau toată ziua în casă și învață lecție de lecție.iar dacă se întâmplă- doamne ferește!- să ia vreun 8 sau 9 din an în paște încep să plângă ca și când s-ar termina lumea ) Eu dacă iau 8 dau party Sincer, e bine să înveți dar totuși...nici să fii un tocilar care nu știe altceva decât școală
ColorfulDream întreabă:
AmazingONEx întreabă: