| Manumanuel2001 a întrebat:

Bună comunitate TPU, am o întrebare pentru cunoscători, am 23 de ani am terminat liceul m-am înscris în bac când am terminat liceul dar nu m-am prezentat, eu trebuia sa dau din limba română matematica și biologie oare as putea face o figura sau o fenta sa scap de matematica cumva? Acuma la 23 mi-e greu sa învăț am pierdut foarte mult la matematica și nu mai ma descurc deloc cu materia.

3 răspunsuri:
| DoctorOtker22 a răspuns:

Salut! Dacă ești la un profil uman, poți scăpa mai ușor de matematică; altfel, nu prea. În cazul tău, e clar că nu ai fost la un profil uman, ci, bănuiesc, la științe ale naturii. Va fi destul de greu să recuperezi la matematică, dar nu imposibil, mai ales că nivelul este M2. Ai putea începe să faci teste pentru bac și să înveți formulele necesare cu ajutorul profesorilor de pe YouTube, dacă nu poți să mergi și la pregătire.

De exemplu, acest canal de YouTube m-a ajutat foarte mult când am dat bacul, deoarece explicațiile sunt clare și oferă și formulele necesare: https://youtube.com/......?/playlist

Dacă ai incepe din timp sa reei materia și cu puțină voința ai putea lua peste 5 la mate, mai ales că pot să pice și subiecte extrem de simple.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ia-ti meditator la matematica.
Dar cat mai repede.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce vrei tu este imposibil!
BAC-ul se sustine la toate 3 obiectele si daca pici 1 materie, apoi pici tot BAC-ul.
Din pacate, BAC-ul s epoate sustine doar la licuel unde ai terminat tu.