anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, credeti ca am sanse sa iau admiterea la medicina desi mai sunt 6 luni si eu trebuie sa iau materia de la zero? Dau la bio si chimie
Am intrebat cativa meditatori si unul mi a zis ca e prea putin timp pentru a invatat si ca nu si asumă. Lucru care m-a descurajat.
Asa ca nu stiu ce sa fac, merita sa incerc?

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Daca nu si scoala sau loc de munca in 6 luni poti sa inveti fara probleme. 3 ore de bio dimineata, o ora de pauza, 3 ore de chimie dupa masa, o ora pauza, o ora de grile - 5 zile pe saptamana. Sambata 3 ore de recapitulare si sa vezi ce nu intelegi. Sambata dupa masa si duminca ai timp liber. Cand mergi la meditatii spui "uite asta nu pricep, asta vreau sa repetam, asta nu e clar" ca sa inveti diviziunea celulara sau compozitia chimica a sangelui poti sa le inveti singur din carte. Nu o sa fie usor dar se poate, in sesiune la fiecare materie ai de 10 ori pe atat.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să încerci, merită. Așa poți evalua de efortul necesar pentru a intra.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Depinde de tine. 50% sanse sunt sa nu iei admiterea, 50% sa o iei. Depinde doar de tine ce face cu timpul asta. (6 luni e enorm btw) Profesorul probabil nu vrea sa isi asume acest risc, asta nu inseamna sa te descurajezi, ci doar ca persoana respectiva considera ca va fi dificil sa te mediteze si nu vrea sa isi bata capul cel mai probabil. Mult succes!

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Trebuie să fii sincer cu tine. Tu știi cel mai bine care e capacitatea ta de a învăța, dacă ești o persoană care reține ușor informațiile sau nu. Dai și BAC-ul în vară? Dacă da, gândește-te că în perioada aceea va trebui să te concentrezi mai mult pe materiile pentru BAC. În general pentru admitere la Medicină pregătirea începe cu un an - un an jumătate sau chiar 2 ani înainte (vorbesc de centrele unde se dau 2 materii, desigur). Dar dacă vrei să fii cu inima împăcată poți încerca. În caz că nu intri și totuși îți dorești Medicină cu adevărat, mai încerci anul viitor. Sunt mulți în situația aceasta.

Mult succes și să iei cea mai bună decizie!

| Gorbaa a răspuns:

Tot ce crezi tu că se poate, se poate. Ce crezi tu că nu se poate, nu se poate.

| Eireann a răspuns:

In 6 luni poti invata dar ai de invatat si pentru bac, e si perioada asta mai aiurea deci o sa fie foarte mult stres. Merita sa incerci dar daca nu intrii nu trebuie sa fii descurajat. Poti sa incerci anul urmator.

| xrapalexx a răspuns (pentru Eireann):

Am absolvit in 2019, n am de invatat pentru bac, am uitat sa mentionez

| xrapalexx a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

N am bacul anul aceste, l am dat in 2019, din motive financiare n am putut sa merg la o facultate prin acea vreme