Buna . bai sti care e faza. e ca si profesoara noastra e naspa de bubuie.asta e adevarul.nu imi place nici mie chimia.nu inteleg la ce imi foloseste . eu una o inteleg ca imi mai explica mama dar ce explica ea la clasa a uit ca la poarta raiului
Haideti fratilor, daca si intr-a 7-a e greu... Seriously? Stati sa ajungeti la organicutza.
De acum nu mai intelegi nimic.Eu in a 7a o duceam bine.Cat ai de invatat? Sa vezi ce te asteapta. Daca ce ti-a predat iti e greu sa vezi la mine ce e(eu sunt a 8a). Da' cand o incepe cu NH4Cl -Tipirig sau CuSO4*5h2O.Vei trai bine tot anul.
In a 7a nici eu nu intelegeam nimic . Destul de neplacut, dar acum pe a 8a ori invat mai mult, ori sunt usoare lectiile In fine, succes, si fii mai atenta la ore.
Daca inveti teoria este foarte usor. Invata doar chestii esentiale si va fi usor, chiar va ajunge sa-ti placa. Cu mine asa a fost=P.
e usoara in a VII-a si a VIII-a, in aVIII-a e mai usoara, eu sunt la liceu si o urasc, dar o sa te descurci tu
In a 7a e cam greu
dar in a8a e foarte frumoasa
si nici mie nu imi place:d dar o inteleg cat de cat
Urasc chimia pur si simpu nu o inteleg
poate unora le place dar sunt in clasa a VIII si deja m`am saturat de ea
Mie nu imi place deloc chimia. Cel putin in generala nu intelegeam nimic din cauza profesorului care ne preda.Incearca sa spui nprofei/profului ca nu intelegi sa iti explice.Acum la liceu am inceput sa inteleg.
R27 întreabă: