2 ore, nu3, de unde stiu asta orice examen la medicina, inclusiv admiterea(au trecut 4 ani de cand am dat eu admiterea)este: de genul:pentru fiecare ora:50 intrebari, la examenul de rezi sunt 150 de intrebari si 3 ore.
si ai nevoie de cam 15 minute pentru a face cum trebuie grilele(in functie de cat de repede te misti, cronometreaza te, cat iti ia pentru a face un cerculet), daca nu sunt facute cum trebuie nu le ia in considerare calculatorul, si tot calculatorul ia testul si la contestatie, deci nu ai facut bulinele bune, nu prea mai ai ce face.
In rest in cam 90 de minute ai 100 de intrebari(mai multe sau mai putin in functie de cat de rapid faci bulinele).
Nu poti sa faci intrebarile foarte rapid deoarece intrebarile sunt de genul toate mai putin, sau niciuna mai putin astea. Si la stilul admitere: 1 raspuns gresit pica intrebarea, daca erau 4 corecte si ai pus 3 si una proasta nu iei nimic, sorry.
Ceea ce in schimb poti sa faci este: sa mergi rapid prin ceea ce esti sigur si te mai gandesti la ceea ce nu esti sigur(poti si sa completezi la ceea ce esti sigur), apoi te duci la alea grele si la care iti trebuie multa atentie.
Pai da dar cum, trec prin toate rapid sau iau fiecare întrebare încet. Tine cont ca trebuie sa și incercuiesc la final răspunsurile
Daca pui astfel de intrebari nu ai ce cauta la medicina, o sa fi raspunzator pentru vieti de oameni, nu e de joaca cu meseria asta
Salut! Îți zic din experiența personală. Eu am avut 2 ore jumate la București: am început cu biologia cu grupatul ca durează mai mult, apoi am terminat cu cel simplu. M-am decis la grilele in care eram intre doua răspunsuri și am îmbulinat pe foaie. Apoi am trecut la fizica, am făcut teoria, treceam răspunsurile, am luat apoi graficele și probleme (răspunsurile nu le-am mai trecut la final). Nu e greu, trebuie sa stii cum sa te împarți. Succes! Apropo, nu amesteca materiile. Termini la una și te apuci la alta. Nu îmbulina totul la final!
winterkinder întreabă:
Skillisallineed întreabă: