Buna.Ce strategii ai incercat sa adopti pana acum? E posibil ca doar cand ti se explica nu intelegi pentru ca nu asa functioneaza creierul tau.Incearca sa notezi sau sa desenezi pe o hartie si vezi cum decurg lucrurile, poate tu ai o memorie vizuala sau un stil de invatare care nu este mai deloc auditiv? Si in felul acesta, prin notare pe hartie poate se fac conexiunile care trebuie? Ca regula generala, repetitia e mama invataturii.E imposibil ca la job sa nu te prinzi ce si cum dupa ce faci acea chestie macar de cateva ori pe zi timp de un an, de exemplu.Curaj, situatia nu e asa de horror cum pare.
Ești fată sau băiat?
Scrie pe profilul meu ce sunt.
Ai ceva insta sau un alt loc unde să ți explic situația detaliată la mine? Aș vrea niște păreri/ sfaturi în legătură cu mine...
Dacă dorești, normal.
Am un cont de Instagram, dar este personal si prefer sa discut doar aici pe TPU.
Citește mai mult, cărți romane, vezi cum stai cu concentrarea. Mergi la un neurolog sau psiholog poate ai niște blocaje ceva sau poate te îndruma spre ceva tehnici concrete. Cu cât o persoana e mai tânără, în mod normal creierul absoarbe mai multe informații, se adaptează mai ușor, în principiu ar trebui sa funcționeze de la sine, dar poate ai o problema de sănătate care poate fi tratata.
Eu am fost diagnosticată cu întârziere mintală scăzută. Citesc, fac exerciții de memorie insa la partea cu Înțelegerea stau prost rău de tot. E așa grav?
Bună
Poti sa-mi spui 1-2 situatii intampinate anterior care ti-au facut probleme?
Nu merge sa dau. Zice ceva că nu e permiti trimiterea de mesaje
Unde să dau? Habar n am cum funcționează cu mesajele platforma asta
Imi poți da instagramul tau sa vorbim acolo?
@ancaa_ancaa12. Am o poza albatră
Mi ai dat urmărire?
Bună!
Ce faci?
De ce ti-ai sters instagramul?
Sjhxjcks întreabă: