anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am fost admis la o facultate la buget si doresc sa mai fac inca una la taxa din cadrul aceleasi universitati, cea de la taxa va fi la jumatate de pret? dau funda! big grin

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aproape sigur ca nu va fi la jumatate de pret, dar un raspuns sigur il poti primi doar de la conducerea universitatii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad de ce ar fi la jumatate de pret

| IovanIulian a răspuns (pentru suntserios):

Pai..asa am inteles! La Universitatea de Vest din Timisoara! big grin

| alessia5158 a răspuns (pentru IovanIulian):

Nici in "Codul drepturilor si obligatiilor de la ciclurie de licenta si master din UTV", NU scrie ca studentul ar avea si acest drept! --- citeste codul :http://www.uvt.ro/ro/educatie/studenti/regulamente%20si%20proceduri/

Nici in "Ghidul studentului la UTV " NU este mentionata aceasta facilitate ---- la capitolul "taxe de studiu" se precizeaza ca :"studentul care platesc taxa integral pana la 31 octombrie, beneficiaza de o reducere de 5% din cuantumul total al taxei de studiu "

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU am auzit de existenţa unei astfel de facilităţi!
În acel caz, TOŢI s-ar înscrie la 2 specializări din cadrul aceleiaşi facultăţi rolling on the floor

În mod sigur, NU ai o astfel de facilitate/reducere!

Toate cele bune!

| corolav a răspuns:

Amice, am mai făcut mai sus o aceeași corecție :corect este „aceleiași" facultăți iar nu „aceleași".
Sănătate!

| IovanIulian a răspuns (pentru corolav):

Nu aveam nevoie sa ma corectezi... aveam nevoie de informatia respectiva! Daca nu ma poti ajuta cu asta, nu interveni! Simplu laughing))

| corolav a răspuns:

După ce că ești prost te mai și ușurezi în potecă.
Vai de capul tău!