În general, notele din catalog NU se modifică. Dar se pot corecta, prin obținerea altor note mai mari.
Modificarea unei note e o procedura mai complicată. E nevoie de semnătura profesorului, de ștampila directorului la rubrica respectivă etc. Și nimeni nu se complică, ia-ți gândul. E doar o notă. Poți învăța să obții note mai mari, dacă zici că ești atât de ambițios.
O mamă te înțelege. Te ceartă puțin, dar apoi te sărută.
Toți știm ca o nota rea poate da peste cap o mama, poate chiar mai mult decât te da pe tine... Într-adevăr, cel mai bine este sa vorbești cu ea pentru ca într-un final te va înțelege. Pentru mărirea notei ar trebui sa vorbești cu profesoara sau profesorul tău de matematica...este posibil sa îți înțeleagă situația mai ales dacă ești o eleva atenta la ora sa. O poți ruga pe profesoara sa te asculte sau sa te scoată la tabla. Profesorul este și el om, deci încearcă sa apelezi la umanitatea sa. Sper ca te-am ajutat!
Poti vorbi cu profesorul, sa dai din nou testul.
Ii spui mamei ta, ca nota nu reflecta nimic.
Eu am fost 7 mereu si
Dacă nu e trecuta în catalog, vorbește cu profesoara, sa te maia scurte, sa faci niște exerciții în plus ca să-ți dea câteva puncte în plus.
Am spus acolo ca e in catalog.asta as dori sa stiu...mai poate sa mareasca nota ca am inteles ca nu se mai poate
Nota respectiva (dacă e o profesoaramai ca lumea) o poate modifica știu eu sa facă din 5 un 6 sau 8 ori chiar 9 cum am spus mai sus.
Prin aceeași metoda poate să-ți pună alte note mai mari ca să-ți mărească media.
Evident ca nu ai invatat tot ce trebuia, de aici si nota mica.
Dar ai sanse sa iei un 10, daca inveti pe rupte la materia aia si cand l-ai luat ii spui mamei de amandoua.
Poti merge si vorbi cu profesorul sa te asculte, pentru ca te-ai pregatit si doresti sa-ti corectezi nota proasta.
Sunt convinsa ca profesorul va fi impresionat de atitudinea ta si va fi foarte indulgent la notare.