Citeste-o pana la capat, iti va placea (sper). iar daca nu, macar iti educi rabdarea pentru lectura. un lucru foarte bun, de altfel
A fost caretea mea preef pe la 11 ani. dar na...fiecare cu ale lui.Nu citi ceva ce nu-ti place. Mie mi-a placut mult este captivanta, are f multe actiuni.Chiar nu te-a facut deloc curioasa?
NaDy, dar tu ai citit macar cartea, sau cel putin...ai auzit de ea ca sa poti spune ca e "naspa"?
Uite Olenutza, cartea asta mi s-a parut foarte frumoasa, de fapt este printre preferatele mele, crede-ma, merita.
Dar totusi faci ce vrei, este alegerea ta insa, inveti multe lucruri din ea si tu pierzi daca nu o citesti.
Iti recomand sa continui sa o citesti.Este o carte foarte frumoasa.Asa la inceput, te plictisesti pana cand intri in carte si te lasi in voia ei.Atunci iti place la nebunie sa o citesti si sa nu o mai lasi.
NaDy, la modul in care te tragi in poza, nu stiu cine te-ar putea crede ca ai citit "Singur pe lume", sau orice alta carte. Adica, muzica regelui e mai captivanta pentru tine. "Cartile e naspa".
E o carte ft frumoasa. Diriga` mi-a spus mai demult ca nu citesti o carte neaparat ca sa intelegi ceva(asta nu inseamna sa citesti printre randuri). E bine sa citesti si pentru imbogatirea vocabularului.Si-n plus, pe parcursul cartii ai sa descoperi lucruri care or sa te faca sa privesti viata cu alti ochi.Parerea mea.
Singur pe lume a fost prima mea carte citita.de ea m-am apucat prima data. e adevarat ca nu e asa plina d actiune povestea asta, dar curiozitatea m-a impins sa o citesc pana la capat...si mi-a placut pana la urma. dar daca ai preferinte si iti place un gen anume, axeaza-te pe ala. din cand in cand poti sa mi citesti si altceva
vezi tu
byee
Eu am citit-o si cred ca este grozava.Eu dupa ce am imprumutat cartea de le biblioteca nu am mai putut-o lasa jos, citeam aproape non-stop
NOpee'!
Nu merita sa o citesti este naspa
Si nu merita sa citesti ceva ce nu. ti place
Deci revin-o la ce vrei sa citesti! Pupicii fundita!
Merita citita. mie mi-a placut foarte tare. depinde si de felul tau de a fi.
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: