| FataInBoxeriSiTricouAlb27 a întrebat:

Buna dragilor! A facut cineva facultatea de asistent medical? M-ar interesa mai ales pe asistent medical generalist. As vrea sa dau la ea, dar nu stiu daca ma voi descurca. Cum este cu chimia, matematica si fizica? Sunt grele?

Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

Si pentru mine a reprezentat odata o atractie. Insa am uitat de ea. Ei bine, pe vremea cand ma interesa subiectul, am dat peste blog-ul acesta. Un tip, ajuns la 30 de ani, care a vrut si el sa se faca asistent medical. Si acum detine o clinica a lui in strainatate. E dragut. Citeste experienta lui si gandeste-te la ce trebuie sa faci. Ca o avertizare: sunt si chestii destul de horror in posturile lui. Nu e tocmai o meserie draguta in Romania. Sau cel putin cand ai practica sau esti in rezidentiat.
https://lunguldrumpanadeparte.wordpress.com/......t-medical/

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca tu crezi ca sa fii asistent trebuie sa faci o facultate, atunci sigur meseria asta nu-i de tine laughing

| FataInBoxeriSiTricouAlb27 explică (pentru relian):

Puteai sa dai un comentariu mai bun. Stiu ca poti face si o postliceala, dar as fi preferat mai multa pregatire. ''dragutule''.

| relian a răspuns (pentru FataInBoxeriSiTricouAlb27):

Daca preferi mai muta pregatire, atunci mergi la facultate, ajungi medic, iei spaga de la aia saraci, de vindecat dai la jalea ca oricum nu-i nimeni curios sa vindece oameni.Cam la nivelul asta is medeicii in RO ceva poate mai jos de vraci laughing dar conteaza ca asa poti colecta bani de la saraci, p sa fii egala preotilor, care fac exact acelasi lucru.Se pare in RO preotii si medicii cam fac aceleasi chestii laughingda na conteaza sa traiesti tu bine, sa ai mai mult, adica mai multa pregatire voiam sa zic laughing