Fiecare diplomă este diferită și unică. În caz de pierdere se face cerere pentru duplicat, fix de acolo de unde ți s-au eliberat diplomele originale.
1. Toată lumea primește diplomele după susținerea examenului de bacalaureat. Secretariatul are alte lucruri pe cap în luna mai, nu dă diplome de absolvire mai devreme.
2.Chiar dacă nu iei bacalaureatul, primești diploma de absolvire și diplomele de competență de la bac, plus restul de documente, foi matricole, recomandări.
3. Angajatorul poate să ceară diploma de absolvire. Dacă, de exemplu, liceul terminat îți atestă o calificare, cum ar fi tehnician în turism, tehnician alimentar, acestea sunt atestate care nu se găsesc pe diploma de bacalaureat dar care pot fi apreciate. Deci da, poate cere și diploma de absolvire pe lângă cea de bac.
Multumesc mult de lamurire! Atata agitatie, ma mir si eu prin ce o sa trec anul viitor, pentru niste diplome.
Știu licee unde diploma de 12 clase s-a dat mai târziu decât aia de bac sau invers.
Da, asta da raspuns! Se misca foarte greu, desi ar putea sa termine totul intr-o zi. Am cateva cunostinte care au primit in 2020 diploma de bac in august, desi, initial, li se transmisese ca pot primi diplomele la o saptamana dupa ce se incheie examenul de bac, asta daca nu vor sa depuna contestatii.
Adi1987 întreabă: