| Nimeni91 a întrebat:

Buna dragilor! Stiu, poate sunteti satui de astfel de intrebari, insa, dupa parerea voastra (fara sa luam in calcul presupunerile din mass-media), cum credeti ca va incepe semestrul al II-lea din 8 februarie? Online sau clasic, fata in fata? Voi cum ati vrea sa inceapa? Eu as vrea fata in fata...

9 răspunsuri:
| shareable a răspuns:

Nu incepe clasic

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Online, față in față mai dureaza, poate aprile mai, depinde de contextul actual in care va evolua covidul.

| LPCTSTR a răspuns:

Daca urangutanii antivax vor continua sa refuze vaccinul, bineinteles ca veti ramane cu ochii-n soare sau, mai bine zic, cu ochii-n ecrane.

| Nimeni91 explică (pentru shareable):

Online total sau clasic, oricum aceste doua variante sunt cele mai bune, intrucat, cand faceam in sistem hibrid, nu intelegem nimic din ce explica profesorul, deoarece
in scoala mea nu s-au facut investitii si avem resurse foare vechi, iar, ca sa fiu sincera, eu am mers la scoala doar 1 saptamana, atat am prins pana sa ne inchida, si cand eram acasa in hibrid profesorul ne ignora pe cei de acasa, de parca nici nu am fi fost prezenti.

| Nimeni91 explică (pentru LPCTSTR):

Eu chiar m-as vaccina, sincera sa fiu. Nu inteleg de unde au venit aceste teorii nefondate... Ba da, stiu! Din prostie si ignoranta! Chiar azi am vazut la televizor un inalt cap bisericesc, care promova conspiratiile vaccinului. Ce sa mai zic? Inainte, si la anul tot in aceeasi situatie vom fi!

| randomgui a răspuns:

Cel mai probabil hibrid, cred eu, depinde de oras. Mi-as dori foarte tare sa inceapa online, pentru ca e mult mai simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În Bulgaria ar fi dat drumu' la învățământul clasic de pe acum, dar cred că o iau treptat. Probabil și pe noi ne vor băga pe fizic din februarie.

| MariusDan25 a răspuns:

Eu sincer, cred ca vom face tot online. Dupa toate cazurile raportate la știri, restaurantele inchise si exagerările existente nu cred ca se vor îndura să deschidă școlile.

| Februar30 a răspuns:

Uite-te la Anglia. Acolo de abia acum s-au inchis scolile, din cauza unei mutatii descoperite in septembrie. Au ajuns la 50 mii cazuri/zi. Foarte posibil sa fie si la noi mutatia, deci nu cred ca o sa scada nr de cazuri.
Depinde cat de mult o sa ajute vaccinul.