Cu siguranta vei trece pentru ca prof a observat ca nu esti la fel ca ceilalti, adica ei invata limba lor si e mult mai simplu.mai ales daca ai ambitie si te pui pe invatat vei reusi.eu stiu spaniola destul de bine adica stiu sa vb si sa citesc mai greu e la scris :D in cazul in care vrei sa te ajut imi poti da msg pe privat. iti dau si site-ul asta de pe care invat si eu spaniola, eng si germana : www.internetpolyglot.com ai lectii mai bine zis cuvinte pe care le inveti si pentru a te verifica faci jocuri(la fiecare lectie are). sper ca te ajuta si mult succes. pupici :*
Eu zic sa pui in primul rand invatatul si dup-aia rugaciunile. sau daca inveti rugaciunile in spaniola, de ce nu? si depinde si cat inveti in fiecare zi, ca daca inveti un cuvant pe zi, slabe sanse
Uite, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa raman corigenta la ceva, dar cred ca daca vei inv in fiecare zi tot mai mult o sa-ti ramana in minte si sigur vei lua corigenta!
Bafta!
Sigur ca da nu-ti pierde speranta, invata tot mai mult, comunica cu prieteni si sunt sigura ca vei reusii!