| RalucaZaharia a întrebat:

Fiind clasa a 12-a mi-am facut o lista cu facultatile pe care mi-ar placea sa le urmez. Prima dintre ele este Facultatea de Limbi si Literaturi Straine pe sectia romana-araba, insa inainte sa ma hotarasc definitiv as vrea cateva pareri legate de admitere, profesori si stilul in care se preda happy
Multumeeesc!

9 răspunsuri:
| MisuN99 a răspuns:

Romana araba? Ti se pare de viitor? Sau cum de ai ales asta

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Poate mergi la Romana-Persana!

| Doub a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

De ce persana?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Doub):

Mi se pare ceva mai putin studiata, dar cu perspective mult mai mari, in multe domenii

| Ketch a răspuns:

Nu vreau să te descurajez, dar sfatul meu este să te reorientezi și să îți alegi o altă facultate. La cum se mișcă lucrurile, mică îți va fi mirarea când va veni timpul în care softurile inteligente (Google Translate de exemplu) vor înlocui translatorii/interpreții. Și eu am vrut la limbi străine, dar m-am gândit că decât să profesez 10-15 ani în domeniu și să mă reorientez după mai bine fac ceva ''de viitor'' de acum și asta am și făcut. Gândește-te mai bine!

Intreb asta pentru ca eu sunt la persana, si mda

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Doub):

"vestul" inca mai are multe de invatat de la acea civilizatie!

Intr-adevar, e plina de mistere si frumuseti

| RalucaZaharia explică (pentru MisuN99):

Da, mi se pare de viitor. Nu cred ca oricine stie sa vorbeasca aceasta limba, iar dupa facultate nu este musai sa devin translator. Stewardesele sunt foarte bine platite