Bună! Sfatul meu ar fi sa suni la telefonul copilului ( îl găsești pe google). Poți reclama și la director, dar mi- e greu sa cred ca te va asculta ( de regula, își țin partea ). Oricum ar fi, nu sta, nu astea sa o iei razna din cauza acestui specimen! Spune părinților, spune- i profesoarei chiar, nu lasa lucrurile adă, căci deja își este efectuata sănătatea emoțională. Te rog sa iei masuri, oricare ar fi ele din cele menționate, dar fa ceva.
Este incredibil cum încă profesorii se comporta ca în comunism. Asa dar, și grija de sănătatea ta emoțională și nu indura nici măcar o clipa asa ceva. Spune oricui, dar fa- o!
Profesorii de matematica majoritatea sunt asa! Sunt și o grămadă care bat elevii! Ai putea sa vorbești cu diriginta sa vorbească cu ea și sa îi spună sa se calmeze
Esti la profil Stiinte ale naturii, nici macar nu faci matematica precum cei de la mate-info, mate-fizica.
Ce-i asa de speriat de "uiti"? Nu e nimic de invatat pe de rost, trebuie rezolvari logice.
Aveti consilier la scoala? Mergi si vorbeste cu consilierul scolar, pentru ca te pierzi cand cineva ridica tonul.
Femeia se enerveaza cand va vede ca niste momai. Tu te temi ca tipa si tot asa, e un cerc vicios acolo.
"este efectuata sănătatea"
Nu credeam c-am s-o citesc pe asta in limba romana!
Adi1987 întreabă: