La matematica-informatica dai obligatoriu din romana si matematica iar proba la alegere dintre biologie, chimie, informatica si fizica(nu sunt sigura daca si asta).
La filologie: romana si istorie obligatoriu, proba la alegere dintre geografie, psihologie, logica, economie si filosofie.
Eu stiu ca Bacul se da peste tot la fel, indiferent de profil. Adica. la matematica, romana si la alegere dintre chimie si biologie.
La mate-info se da obligatoriu la romana, mate, iar la a treia proba ai de ales intre informatica si biologie.
La mate info dai : matematica m1, romana si la alegere biologie, fizica, informatica sau chimie.
La filologie dai romana, istorie si la alegere geografie, logica, economie sau psihologie.
Stii prost. Aia de la uman n-au treaba cu matematica, filologia nu mai face mate din clasa a11a.
La mate-info se da bacul la matematica, romana, competente digitale/info si de ales dintre biologie/chimie/fizica. La filologie intensiv engleza se da la romana, cred ca engleza (la bilingv engleza asa e), de ales intre istorie/geografie/psihologie/sociologie + competente digitale
ღAleKrissღ întreabă:
TdsdfcelMaiStupid întreabă:
Sjhxjcks întreabă: