Pai in a 8 am venit si eu aici. iti zic, daca esti o fire deschisa adica sa nu fii de aia care nu prea vorbeste si sta mai mereu singura, o sa o duci bine. eu am fost mereu ala care statea in banca si tacea, eram mai tacut, cum nu stiam pe nimeni dar si asa, restul veneaau la mine se bagau in seama. mai idioti erau ceilalti copii romani. aia sunt mai nesimtiti ca italieni, deci sa ai grija la ei. desigur nu zic ca sunt toti, dar eu aveau 8 romani in clasa, doar cu 2 ma intelegeam, restul erau niste frustrati cu nasul pe sus. sa nu vorbesti in romana cu ceilalti romani, nu le place asta. si eu am facut prostia asta, dar dupa un timp am incetat. in rest, mai nimic. totul e sa fii o fire deschisa, care se baga in seama, glumeste cu restul. sa fii sociabila cum se zice. sper ca te-am ajutat cu ceva
"Au si dulap pe hol?" app de asta. vezi ca nu e ca in Romania, in pauze nu poti sa iesi pe hot, si nu nu ai dulap pe hol. poate depinde de scoala totusi. si mai ales la faza cu absente. acolo daca vrei sa lipsesti. lipsesti toata ziua. daca pleci de la ore fara sa anunti intri in bucluc mare. la unii au sunat si politia si au trimis-o la ei acasa. sa ai mare grija cu absentele