| Anonimainima a întrebat:

Buna in primul rand scuzati cateogoria. Eu fac parte din categoriile 1-4 eu sunt in clasa a 4-a scriu foarte urat happy adica mai mic :\ asta o deranjeaza pe profa. Ea mi-a scazut 2 puncte la purtare pentru ca scriu urat. Ea a spus ca asa este la toate clasele la toti cei care scriu urat le scade nota la purtare Este adevarat? Eu nu merit aceasta nota a purtare care deja stiu ca imi v-a strica toate planurile pentru serviciu facultate diploma etc.Eu am fost foartteeee cuminte in clasa fata de ceilanti la care nu le-au scazut nota la puratre desi o injurau, o barfeau, alergau. ii stateau pe catedra se bateau Numai mie mi-a scazut-o pentru scris are ceva cu mine? Sau este simpla lege P.S. Eu eram singuar din clasa ce nu i facea tot ce am enumerat in cateva randuri de mai sus si stateam cumibte la locul meu straight face :-( nu o mai suport este

Răspuns Câştigător
| Lolităăăă a răspuns:

laughing Pai, asa ceva nu se face frate!
Eu in locu tau m-as duce la profa si i-as zice in fata. Du-te la parinti si spune-le situatia, si o sa vina ei la scoala sa rezolve.
Sfatul meu e sa scrii cum poti, si daca mai iti scade nota, ma chemi pe mine laughing)!

8 răspunsuri:
| SpikeSpigel a răspuns:

Cum naiba sa iti scada 2 puncte la purtare pentru asta? Nu are voie sa faca asa ceva, daca te bati strici ceva prin scoala scade... Ori daca dai la..., de aici nu mai sciru ca esti miclaughing, dar in orice caz nu are voie sa iti scada puncte la purtare pentru atat.

| SpikeSpigel a răspuns (pentru Lolităăăă):

E imposibil sa ii scada pentru asa ceva... Cred ca profa aia dabia de a descoperit scoala

| Lolităăăă a răspuns (pentru SpikeSpigel):

Corect ::d

| Mihaela1964 a răspuns:

N-am de asa ceva pana acum, mergi cu parintii la scoala.

| Alylulu a răspuns:

Nu poate sa iti scada.
Asculta la mine : eu sunt clasa a 7 a si pana acum mi s-a spus de milioane de ori ca imi va scadea nota la purtare si uitema clasa a 7 a cu nota 10 la purtarehappy

| Anonimainima explică (pentru Lolităăăă):

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu înțeleg legătura. Învățătoarea ta îți scade puncte la purtare pentru așa ceva? Nu au nimic în comun, eventual te arde la un test pentru așa ceva. Totuși, nu cred, probabil te-a mințit!

| Idc12345 a răspuns:

De ce ti-ar scadea la purtare? La romana da, ar fi cazul, dar nu numai din cauza scrisului urat ci si din cauza gramaticii tale:
va*
ceilalti*
carora*
le-a*
singura*
cuminte*