Daca esti la profil cu engleza intensiv trebuie sa dai atestat.Atestatul e o lucrare la in jur de vreo 30 de pagini pe care trebuie sa o faci despre Anglia.Acelui atestat va trebui sa-i faci un rezumat pe care il vei prezenta in fata comisiei care cred ca va fi formata din 3 membrii intr-un timp de 5 minute cred.
Cambridge-u il stiu si eu si po sa-l faci cand vrei nu neaparat in a12-a... dar ma refeream la ceva atestat pe care trebuie sal dai obligatoriu sau asa ceva
Aha.deci atestatul nu-i obligatoriu si tine doar 2 ani?! mrs de raspuns ...mai astept si alte opinii thx
Nu trebuie sa dea niciun atestat. Nimeni nu-l obliga, doar unii profesori il recomanda. Oricum dureaza doar 2 ani. Eu unul nu-i vad rostul.
Nu trebuie. Si eu sunt la filo bilingv-engleza, si nimeni nu m-a obligat sa-l dau, si nu stiu pe nimeni din scoala sa-l fi dat. Unii au dat cae-ul, care e valabil pe viata.
Cred ca se refera la Cambridge. E un atestat de limba engleza pe diferite niveluri.
Da in clasa 12 trebuie sa dai atestat la engleza. Un fel de lucrare de 30-50 de pagini in engleza, despre un anumit subiect referitor la istorie, literatura, muzica etc engleza. Oricum atestat ala e floare la ureche
Adi1987 întreabă: