| someonesomewhereee a întrebat:

Bună.
Mi-ar plăcea să merg la ştiințe sociale, însă am auzit că se face franceză şi istorie, iar la şcoala la care am învățat eu, nu se predă aceste ore cum trebuie.
Profesoara de franceză nu ne-a învățat absolut nimic, ne dă să copiem din carte şi în restul orelor ne povestește despre viața ei personală.
Nu avem destui profesori, aşa că profesoara de geografie ar trebui să ne predea şi istorie, însă ea predă numai şi numai geografie; chiar şi în orele în care ar trebui să avem istorie.
Sora mea a fost la aceeași școală la care sunt eu şi, din cauza profesorilor care nu îşi țin orele cum trebuie, a rămas în urmă grav cu orele de la liceu, nu înțelegea nimic!
Ce aş putea să fac? Este prea mult de recapitulat pentru mine, din clasa a V-a n-am făcut deloc orele cum trebuia, nici măcar baza nu o ştiu.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La istorie de obicei nu tine nimeni cont de ce se presupune ca ati invatat in generala.
La franceza o sa va ia de la nivelul la care e majoritatea clasei. ORicum franceza in general nu se prea cunoaste in a 9-a, asa ca sunt sanse destul de mari s ava ia de la un nivel destul de scazut.

| Catrice a răspuns:

Cum ai făcut tu franceza în generala asa am făcut eu în aceeași perioada engleza laughing
La liceu făceam franceza doar o ora pe săptămână în care ne mai preda cate ceva timp de vreo 15 minute ori ne punea sa citim ca sa ne pună note.

| someonesomewhereee explică (pentru Adry05):

Well, si la sora mea ii se spunea "ati invatat asta in a 8-a", cand ea de fapt n-a invatat si e luata drept proasta fiindca nu a vrut sa invete or smth

| someonesomewhereee explică (pentru Catrice):

Si? cum ai supraviețuit la liceu?

| Catrice a răspuns (pentru someonesomewhereee):

Învățând!
Nu m-am obosit sa învăț franceza ca am dat la bac engleza, care profu', neștiind care cunoaște și care nu, a început materia de la început.
Istoria e diferita de cea din generala. Bine ca unele chestii se repeta și nu cred ca o sa le predea de la jumătate.