Nu! Subiectele de la examene sunt facute recent de cativa profesori si nu apar in nici o culegere, dar sunt din materia studiata pana acum.
Ele sunt secrete si sunt dezvaluite doar in ziua examenului!
La Oradea au putine tipuri de grile, am inteles ca sunt 4 variante de carti pe care le retiparesc. Acum 4 ani cand am dat admiterea tot dupa Corint m-am pregatit si grilele au fost baza. Nu stiu acum ce s-a schimbat, dar daca cumperi cartea de grile de la secretariat, la final are bibliografia necesara.
Mulțumesc!? Întrebam in ideea că eu m-am pregătit si pentru Cluj. La bibliografie ( la biologie) scria doar caretea de la Corint. Am învățat cartea perfect, dar nu reușeam să fac grilele bine. După ce am picat un profesor de acolo mi-a spus că nu e suficient să știu cartea de la Corint (2008, așa cum scria), ar fi trebuit să mai am și varianta veche a cărții, una mai groasă, sau un compendiu + cartea de la Sigma... În Oradea eu am dat după ce am învățat cărțile din Timișoara, așa că nu îmi pot da seama dacă aici se respectă sau nu bibliografia.
Ei formuleaza intrebarile intr-un mod in care te incurca si nu-ti dai seama ce vor sa spuna. Dar ca idee, cartile din care putem invata materia sunt la bibliografie. Doar ca nu formuleaza intrebarile cum sunt acolo. Si eu m-am pregatit un an si jumatate pentru Timisoara si cu o luna inainte de admitere am hotarat ca merg la Oradea si am intrat. Grilele mi s-au parut mult mai usoare comparativ cu cele de la Timisoara. Iar acum se poate intra doar cu examen din bio. Nu stiu sa iti raspund concret la intrebare