Asa.Si ce au rezolvat cu asta? Ce rezolva daca schimba in fiecare an legea educatiei? Frate, probabil e plictiseala mare prin guvern
Ce sa spun. E penibil Cu ce ii incurca pe ei daca clasa a noua este la liceu? A schimbat ceva ca sa nu se poata zice ca nu a schimbat nimica Eu sunt in clasa a saptea si daca abia peste 4 ani se va pune legea in aplicare atunci mie mie tot una Dar e o chestie care nu nu favorizeaza invatamantul cu nimica
Aaaa...am uitat ceva Despre numarul obligatoriu care trebuie sa o aiba o clasa ( 25 ) : e si mai aiurea In clasa la mine sunt 28 de elevi. Inseamna ca va exmatricula 3 elevi sau cum? Nu am prea inteles
Nu am citit atent. Scuze. Am crezut ca peste 4 ani se va pune legea in aplicare dar era propozitia cam incurcata Daca se pune acum legea in aplicare atunci e vai de mine Spers sa nu cada iar motiunea de maine Vreau sa cada odata guvernul asta Strica viata copiilor
Eu personal (13 ani jumate) cred ca este o porcarie. Astia nu stiu ce sa mai faca sa faca invatamantul "mai bun". Ei cred ca fac bine, dar de fapt nu e asa deoarece ne zapacesc si nu mai stim ce conteaza si ce nu. Deci eu am inteles ca imi trebuie medii pentru liceu si o anumita fisa sau fisa aceea este pentru facultate. Nu mai inteleg nimic.