Alaturi de pictura dans si sculptura, muzica se adreseaza direct sufletului omenesc, ea nu are nevoie de cuvinte precum literatura sau treatrul.Folosind armonia universala a sunetelor, reprezentate in scris prin note muzicale cunoscute oricarui muzician, indiferent ce limba acesta foloseste, muzica are merea putere de a trece dincolo de barierele limbii si a ajunge la orice inima omeneasca din orice colt al lumii.Chiar daca exista armonii specifice unui poor sau altul, fie ca e vorba despre un trib african sau despre muzica popoarelor din Anzi, toti inteleg mesajul ei; care este unul de bucurie sau tristete, de entuziasm sau resemnare. Fara cuvinte ea transmite trairile celui ce se exprima prin ea si acesta este inteles.
Music is the universal language of humanity, the omnipresent source of fun, the middle wich transforms our moods(stari), wich rise us up to higher emotions and experiences.
Ti-am scris o idee in engleza... sper ca nu e nicio problema (n-am fost atenta la partea aia "niste idei in romana")
Se intampla sa am aproape aceeasi tema, imi mai poti da niste idei in engleza? multumesc.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: