| Fotbalistul a întrebat:

Buna Seara! am pentru maine la engleza sa fac o compunere, un comentariu despre "muzica este limbajul universal al omenirii" imi puteti da niste idei in romana va rog?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Alaturi de pictura dans si sculptura, muzica se adreseaza direct sufletului omenesc, ea nu are nevoie de cuvinte precum literatura sau treatrul.Folosind armonia universala a sunetelor, reprezentate in scris prin note muzicale cunoscute oricarui muzician, indiferent ce limba acesta foloseste, muzica are merea putere de a trece dincolo de barierele limbii si a ajunge la orice inima omeneasca din orice colt al lumii.Chiar daca exista armonii specifice unui poor sau altul, fie ca e vorba despre un trib african sau despre muzica popoarelor din Anzi, toti inteleg mesajul ei; care este unul de bucurie sau tristete, de entuziasm sau resemnare. Fara cuvinte ea transmite trairile celui ce se exprima prin ea si acesta este inteles.

3 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Ce mi-ar place să am și eu teme din astea day dreaming. Treci și fă-ti-o singur.

| norik a răspuns:

Music is the universal language of humanity, the omnipresent source of fun, the middle wich transforms our moods(stari), wich rise us up to higher emotions and experiences.

Ti-am scris o idee in engleza... sper ca nu e nicio problema (n-am fost atenta la partea aia "niste idei in romana")

| ddangerous a răspuns (pentru norik):

Se intampla sa am aproape aceeasi tema, imi mai poti da niste idei in engleza? multumesc.