| Fosy a întrebat:

Buna seara as dori sa stiu daca este o frecventa scazuta pentru clasa a 7a, stiu pare penibil.tot ce a fost pentru ca nu am putut sa imi continui studiile asta este, as vrea doar sa stiu daca este multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Intreaba la inspectoratul judetului de care apartii. Unele scoli au organizate cursuri de genul ''A doua sansa''pentru cei ca tine.Iar de la liceu din clasa a 9 poti urma frecventa redusa sau seral.Cel mai bine intrebi la inspectoral, ei sunt cei mai in masura sa te ajute.

4 răspunsuri:
| Fosy explică (pentru AvalohAlyn):

Multumesc frumos, chiar daca ai catolagat "cei ca tine " nu are rost sa povestesc toata viata pentru tot ce s-a intamplat, cert e ca vreau sa continui si iti multumesc pentru raspuns!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, se poate să-ţi continui studiile prin programe de tip "A doua şansă"!

"Art. 68. -... (5) Elevul care nu frecventeaza cursurile de zi ale unei clase din invatamantul obligatoriu, depasind cu mai mult de 2 ani varsta clasei respective, se afla in situatia de abandon scolar.
Elevul aflat in situatia de abandon scolar poate fi inscris, la cerere, in forme de invatamant seral, cu frecventa redusa sau la distanta, pentru care se constituie formatiuni aparte.
(6) Tinerii care au depasit varsta scolara cu mai mult de 4 ani isi pot completa educatia de baza, prin parcurgerea unor programe de tip "A doua sansa", conform metodologiei Ministerului Educatiei si Cercetarii." - SURSA = R.O.F.U.I.P. de la linkul :
http://www.isjcta.ro/......v_2012.pdf

Pentru a vedea la ce şcoli se organizează astfel de programe, trebuie să mergi la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Vezi alte detalii în Ordinul M.E.N. nr. 5248/31.08.2011 de la linkul oficial :
http://www.edu.ro/index.php/articles/16179

Toate cele bune.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Fosy):

Scuze,chiar nu am vrut sa va simtiti prost, eu m-am referit ca cei in situatia dvs, nu am vrut sa va cataloghez in niciun fel.

| Fosy explică (pentru AvalohAlyn):

Dvs? serios?laughing am 17 ani, merci oricum mi-a ajutat foarte mult raspunsul tau, chiar m-am interesat si este posibil multumesc mult!