Ai maxim 16 ani şi gândeşti ca unul de vreo 18 (nu ştiu cum vine asta dar am zis-o ). Părinţii tăi se ceartă des, ţie îţi place să umblii cu băieţi mai mari, nu îţi place locul in care locuieşti (de asta vrei să te faci arhitect aşa cum majoritatea popurului african vor să ajungă medici ), joci dota sau wow (de aici expresia Btw ) şi te crezi mai adult decât eşti. Tocmai m-am uitat la The mentalist şi mi-a făcut poftă să aberez.
Uite aici, http://www.portalroman.com/......ai-56.html nu e 100% relevant dar e distractiv. Trebuie sa astepti putin pana se incarca testul. Enjoy!
Ăăăăm.Să te contrazic acum, că'mi place.
Deci da, am maxim 16 ani, părinţii mei nu se ceartă deloc, nu umblu, vorbesc cu băieţi mai mari, îmi place unde locuiesc, vreau să devin arhitect, dar pentru că îmi plac şi sunt foarte bună la proiectări, nu joc nici dota nici wow, zic btw pentru că aşa vorbesc de obicei, nu mă cred adult, ba din contră, încă am impresia că sunt un copil.
Care sezon din The Mentalist?
Sayonara!
Da, l'am făcut.Cică am 35 de ani [Vărsta psihologică].
Sayonara!
Ti-am spus eu ca e distractiv! Lasand gluma deoparte, faptul ca iti place arhitectura si esti buna la proiectari denota imaginatie dar si pragmatism, o combinatie care elimina fara drept de apel preocuparile inutile si 'prostiile'. Daca ma insel sa fie pacatul meu. Yōkoso!
Îmi pare bine că de la o astfel de întrebare am ajuns la analizări.
Îţi mulţumesc pentru ajutor şi pentru analizarea scurtă.
Sayonara!
Credeam că eşti băiat. Mai rar fete caratiste cu numele LBS. Sunt abia la al doilea sezon şi m-a cucerit complet serialul ăsta, în fiecare zi imi fac treaba in grabă să am timp să ma uit la cateva episoade.
Şi mie îmi place.Eu sunt la sezonul 3.Nu l'am început de mult...
Sayonara!
Vrei să'mi demonsterzi că ştii Engleză sau ce? Dacă nu ai un răspuns la întrebare nu te băga.Sunt sătulă de oameni care se bagă în discuţie doar ca să fie acolo.Nu mă cred matură, puteai citi mai sus şi vedeai că încă mă cred copil. Dacă am spus că vreau să aflu vârsta mentală asta nu înseamnă că am impresia că vârsta mentală e mai mare ca anii.Pot avea 80 şi gândi ca un copil de 9, tot vârstă mentală se numeşte.
Ca să presupun şi eu, că am văzut că e la modă, mai ales să crezi că ai dreptate, eu am impresia că te crezi cam prea inteligentă şi atotştiutoare.Una la mână, mi'ai răspuns la întrebare aiurea, crezând că eşti mare cunoscătoare de oameni, a doua la mână te bagi în discuţie şi analizezi persoane, da' le analizezi şi în silă şi aiurea, dacă te crezi inteligentă arată'ţi inteligenţa în altă parte.
Şi să nu'mi vii cu bullshit-uri de genu' "Am glumit", că nu am râs.
Hai Sayonara!
Ceva este in neregula cu tine.
Am observat ca ai si sarit sa o ataci pe fata aia nevinovata care te-a intepat putin.
Ai incercat terapia Touche`? Functioneaza bine la singuraticele ca tine.
Consta in a merge pe strada si a atinge un necunoscut.
Tu oricum esti antisociala, deci o sa functioneze de minune. Si nu trebuie sa iti fie teama ca vei fi considerata o ciudata de catre acei necunoscuti, pentru ca deja esti ciudata.
Incearca.
Mergi pe strada si atinge un necunoscut. Apoi cand se intoarce spre tine, spune-i ca ti-a facut placere sa il atingi.
Si mergi mai departe.
O sa vezi ca te vei simti mai bine si vei deveni mai prietenoasa in timp.
Incearca.
De unde ai tras tu concluzia că sunt antisocială nu ştiu.Nu-mi plac oamenii dar îi accept pentru că singurătatea nu e ceva ce vreau pe moment. Şi nu ştiu ce legătură are asta cu întrebarea mea. Dacă vrei să-mi comunici ceva poţi trimite un mesaj privat. Dacă vrei să pari mai inteligent judecându-mă, nu-ţi iese. Oricum eu nu te ascult.
Baftă`!
Vezi să urmezi și tu sfatul ăsta pe care l-ai scremut aici, da?
Poate te faci bine.