| Garni28 a întrebat:

Buna seara. Pentru cei care au mers sau merg la facultate: materia trebuie predata?
Intreb, pentru ca eu, fiind anul intai, ma asteptam ca profesorii sa explice un minim macar. Merg la curs sa mi se spuna ca deasupra celor doi ochi am doua sprancene, stanga si dreapta, iar la examene sunt pretentiile mari. Am priceput ca trebuie sa invatam singuri, insa mi se pare bataie de joc tot ce tine de facultate pana acum.
Medicina e o facultate grea, intr-adevar, dar e si mai si cand si profesorul se balbaie si nu e nimeni care sa te indrume.

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Da, te cam pregătești singur pentru examene și de multe ori iti predai tu singur.
Dezavantajul e ca la noi, la medicina e volumul mare. Pierzi enorm de mult timp încercând sa iti sintetizezi informația ca sa o poți înțelege. O sa vezi ca, cu timpul te obișnuiești.
Succes!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Contează peste ce profesor dai la facultate. Unii explica alții nu.

| Violleta2022 a răspuns:

La facultate nu-i ca la scoala generala, nici macar ca la liceu, aici nefiind nimeni obligat sa te forteze sa inveti si nici sa te ia de la zero, presupunandu-se ca tu ai deja un bagaj minimal de cunosntite, iar daca nu-l ai este tot problema ta sa cauti si sa inveti, ca sa ajungi la acel nivel, intelegand ce se intampla la orele de la facultate.
Facultatea nu-i pentru toata lumea, doar pentru cei care o sunt capabilis a invete si sa asimileze materia, ca mai atrziu dupa ce termina facultatea sa poata sa-si faca o profesie din ceea ce a a invatat.

| Garni28 explică (pentru Nirvanaaa):

Multumesc frumos pentru raspuns. Am aruncat o privire la profilul tau si observ ca data ta de nastere este aceeasi cu a profelor de bio si chimie care m-au pregatit pentru admitere. happy
Foarte interesant. Este aceeasi zi in care s-a nascut si Galileo Galilei. Mult succes si tie.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Garni28):

Vai, ce mică e lumea! happy mi se par interesante astfel de coincidențe
Mulțumesc! Sper ca merge totul ok și la tine cu facultatea.