E un profil super easy, mai ales dacă ești genul care își dă puțin silința.
Eu unul am terminat acest profil și crede-mă că nu e dificil.Nici la bac nu te încurcă,nici profesorii nu au foarte multe pretenții, dar asta nu înseamnă că nu trebuie sa înveți, in fond, la orice profil înveți, dar la științe sociale nu te rupi foarte tare, daca știi ce zic.
Cât despre facultate...eu am colegi și care merg la FEEA la Iași,la economie, am câțiva care dau și la medicina, deci nu contează ce facultate faci, atât timp cât ești determinată.
In genere, profilul științe sociale te ajuta mai mult pe latura umanistă, adică îți deschide uși către Facultatea de Istorie, Drept, Psihologie, Filosofie și altele care nu-mi vin in minte.
Sper sa te ajute! Multa bafta!
Știu, dar am vrut o părere despre acest profil și ce pot urma mai departe.
La intrebarea asta tu esti singurul care poti raspunde, fiindca merita numai daca iti place tie, neavand nici o importanta daca place altora.
Dupa terminarae unui liceu poti da examen la orice facultate vrei, fara sa fie legate profilele, fiindca nu are importanta.
Poti sa termini un liceu mecanic si daca dupa terminarea lui te hotarasti sa dai la medicina, tot ce ai nevoie este sa pui mana sa inveti biologie si chimie acasa, in privat, ca sa participi la examenul de admitere, de la Facultatea de medicina.
anonim_4396 întreabă:
PsyhoChild întreabă: