Roaga-ti profesorul/profesorii de meditatii sa iti dea niste teste, ca sa mai prinzi incredere in tine cand vezi ca stii sa le rezolvi. Vrem sa salvam oamenii, dar ca sa-i putem salva pe ei, trebuie sa ne salvam intai pe noi insine . Succes, d-ra doctor!
Bună! Daca tu simti ca medicina nu este pentru tine atunci nu are rost sa te stresezi cu invatatul, gîndeste te ce vei face intr o sală de operatii mori? Caută sa faci ce i ti place tie, poate ca ideea cu medicina nu a fost a ta, poate ti au insuflat părintii această dorintă, dar daca tu nu te potrivesti cu meseria este la fel de greu ca si o casatorie aranjată de familie dar tu de fapt nu ai niciun sentiment pentru cel ales de părinti, iarta ma daca am inteles gresit intrebarea ta? Ce varsta ai? Mult succes.
Eu zic sa nu te descurajezi, cel putin din raspunsul anterior eu as face o. Daca tie iti place medicina, urmareste ti visul! Cica ce o sa faci in sala de operatii...de parca medicii nu facusera 6 ani in care sunt instruiti si pusi la punct, pe cand tu doar te pregatesti de admitere si iti face comparatia asta
17 am. Si da, ai inteles gresit intrebarea. Nu e vorba de faptul ca nu-mi doresc, ci ca sunt foarte emotiva. Si nici parintii nu au un cuvant de spus in asta.
Cheia e sa repeti de fiecare ce ai invatat. Sambata/duminica repeta ce ai invatat in cursul saptamanii. Poate asta e unul dintre motivele pentru care esti asa emotiva. La ce universitate vrei sa mergi? De obicei se fac cursuri inainte de admitere si poti merge, chiar daca esti in clasa a 11-a
La facultatea din Cluj. De repetat repet toata materia pana imi iese pe urechi invat extrem de mult, si simt si eu ca sunt epuizata si nu e bine, si totusi ma simt nesigura. Asta e problema mea principala, ca nu am incredere in mine si am impresia ca pot face mai mult chiar daca deja am dus-o la extrem. Multumesc pentru raspuns
Mulțumesc frumos, chiar m-au încurajat sfaturile tale. :*
anyway18 întreabă: