| Sjhxjcks a întrebat:

Bună seara!
Sunt clasa a10a diriginta mea este de muzica și astăzi ne-a dat niște chestionare pentru opționale de la anul din clasa a 11, unde a fost de ales între romana engleza și muzica. Dacă noi am ales majoritatea engleza, ni se va schimba diriginta?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dirigintele TREBUIE să aibă ore la clasa respectivă. Dacă se respectă cutuma, ați rămâne fără diră de muzică. Asta vreți?

| Sjhxjcks explică (pentru sierra1):

A trebuit da ne alegem opționalul. Cred ca mai bine facem engleza sau romana decât muzica, la liceu. Pe lângă asta, dam examenele la romana și engleza, în niciun caz la muzica. Dacă doream muzica, mergeam la un liceu de arta

| sierra1 a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Baftă DAR nu dați exmen din engleză.
Adică o să-l dați dar și cu zero punte l-ai luat (îi zice "competențe lingvistice" dar probabil știai deja)

| Sjhxjcks explică (pentru sierra1):

Tot o proba din cadrul examenului de BACALAUREAT este, poate este sub o alta forma însă tot un test de lingvistica este. (Da, știam ca este doar o competenta, însă pentru mine are o la fel de mare importanta precum BACALAUREATUL în sine)

| LisaJulie a răspuns:

Noi am avut diriginta de chimie, nu am avut ore cu ea în clasa a-XI-a și a-XII-a și nici opțional și tot ea a rămas! Nu am auzit sa se schimbe diriginta pentru asta

| sierra1 a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Scuze, cred că nu m-am exprimat bine și d-aia poate n-ai ințeles ce trebuie: "examenul" ăla la engleză, valorează ZERO pentru că îl treci cu zero PUNCTE fiind doar prezent!

Oricum, baftă!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca vi se va schimba diriginta, doar daca ea pleaca la alt liceu.