Eu zic să nu-ti mai pui încrederea în note, si nu sta nici la mila profesorilor. Tu fa-ti datoria si învață -căci pentru tine o faci si nu pentru profesori sau parinti.
In felul asta n-ai de suferit după nici o acțiune negativă a scolii/profesorilor.
Unii profesori amesteca serviciul lor profesional cu cel personal. Asta înseamnă că au un dezechilibru mintal si au un caracter slab. Căci elevului trebuie să i se dea nota după cunoștințele lui; iar purtarea după purtarea lui.
Iar dacă doresti să iti treaca neapărat acea notă, atunci poti merge să îl rogi sa facă asta. Dacă nu vrea, in nici un caz nu treci la amenintari; acestea n-au ce căuta în caracterul vreunui om. Dacă nu te ascultă mergi la diriginte si îl rogi sa stea el de vorbă cu profesorul. Dacă nici dirigintele nu te ascultă, mergi la direcțiunea scolii. Apoi la ministerul educației; si pe aceștia din urmă îi bati la cap până vor rezolva problema.
Dar cel mai bine este să faci cum am zis la început. In felul acesta te vei deprinde ca in viata să poti face față multelor dificultăți pe care le vei întâmpina din partea acelora care se numesc semenii noștri -doar cu numele, căci la caracter seamănă cu îngerii răi.
Buna dimineata,
Nu prea ai cum sa procedezi. Teoretic, notele de la simulari nu ar trebui notate in catalog, practic profesorul poate sa ti-o treaca, daca vrea el ( pentru ca poate justifica ca nu este nota de la simulare, ci vreun test sau ascultat ).
Poti sa faci o cerere si sa o trimiti domnul/doamnei director, precum ca esti de acord sa-ti treaca acele note de la simulare! Sper ca te-am ajutat!
Pai trebuie sa faci o cerere la director ca sa iti treaca nota. Vorbeste cu diriginta ta despre asta. Daca tu ai cerere sa iti treaca nota in catalog profesorul nu are voie sa refuze, asa ca vrei tu fara cerere are voie.
Să accepți situația. Profesorul are mereu dreptate.
E greșit să consideri că profesorul e într-o tabără, iar elevul în cealaltă și că e nevoie de război. Dacă simți că nu e în tabăra ta, adu-l... și o să vezi că a meritat. Un om face mai mult decât o notă. Câștigă omul.
Notele de la simulari nu se trec, doar daca vrea profesorul. Si cum el nu vrea... Las-o balta!
Multumesc, am discutat cu profesorul respectiv si pana la urma l-am convins sa o treaca.
Multumesc pentru raspunsuri, va urez o zi placuta!
Bravo! ma bucur ca a iesit bine; si din prima.
Succes!
Si multumesc pentru funda.