| numaieoadi a întrebat:

Buna seara TPU. Va rog, spuneti-mi si mie daca la facultatea de Politehnica Timisoara (automatica) se reia informatica de la inceput ( C++)? as vrea sa ma transfer de la bio-chimie la mate-info pentru a urma aceea facultate. sunt in calsa a 11 ea, dar personal cred ca as intra si daca as face meditatii la matematica si sa invat putin la informatica. MULTUMESC funda

3 răspunsuri:
| Mazgalici a răspuns:

Nu se reia de la inceput, pentru ca se presupune ca ai deja baza formata din liceu, ti se face doar o recapitulare care in functie de profesor poate fi mai aprofundata sau nu, dar sa nu crezi ca mai sta cineva langa tine sa-ti arate cum sa afli suma a n numere intregi sau cel mai mic multiplu comun sau chestii din astea de inceput big grin

| numaieoadi explică (pentru Mazgalici):

Pai oricum la mine in liceu se face doar pascal, iar la facultate se face C++

| FashionKitty a răspuns:

Ce ciudat mi se pare ca multi fac pascal la liceu dar eu sunt la stiintele naturii si am 2 ore de info si facem in C++ si nici nu ne-a predat pascal desi in manual le avem pe altele dar presupun ca e mai bine asa. Si am un prieten la Politehnica in Timisoara si tot asa cred ca a fost si situatia lui ca facuse numai pascal la liceu dar sincer nici nu stiu exact ce face acum dar cred ca s-a descurcat. Si oricum in cel mai rau caz poti face niste meditatii.