| Andrada97 a întrebat:

Sper ca voi intra la liceul unde imi doresc, la Stiinte ale Naturii. As vrea si eu sa stiu pe ce materii de pune accent la acest profil, daca se poate! Va multumesc!happy

7 răspunsuri:
| Andrada97 explică:

Sa inteleg ca acele "combinatii"laughing de biologie-chimie si chimie-fizica, nu le putem alege noi?

| NoChanceForUs a răspuns:

@Inne: Ba da,îți alegi tu unde vrei să intri. Diferența între cele două este o ora opțională în plus,la chimie-biologie fiind chimia, iar la fizică-biologie, fizica.
La chimi-biologie faci 2 ore de chimie+1 opțional, 3 ore de fizică, 2 ore de biologie, 4 ore de matematică, 4 ore de română, 2 ore de fiecare pentru limbile străine, iar în rest o oră de fiecare.Acum depinde și de programă, s-ar putea să fie puțin altfel...

| NoChanceForUs a răspuns:

@BlossomInWind:
Cum am spus, depinde de programa liceului.

| Pământul a răspuns:

Fizica. Kimie. Byologie.

| ChocolateLove a răspuns:

Buna. La acelasi p[rofil sunt si eu.
Se pune accent pe chimie, fizica si biologie cel mai mult.happy

| php a răspuns:

Pai depinde la ce clasa pici. poti sa pici ori la bio-chimie ori la fizica chimie...sau ma rog cum o fi la liceul la care vrei sa intri...ideea e ca si eu vreau tot acolo din motiv ca se fac de toatehappy faci materiile pe care le-ai facut si in generala + inca cateva credlaughing in fine e un profil simpatic. Bafta sa intri unde iti doresti:*!

| BlossomInWind a răspuns:

Eu sunt la Stiinte ale Naturii, si fac 2 ore de biologie, 2 de chimie, 3 de fizica. Nu ni s-a spus nimic de optional de chimie, sau fizica, dimpotriva in clasa aXa o sa avem biologie ca optional, si intr-a IXa am avut Educatie pentru sanatatehappyLa Biologie, se pune accent pe celula, genetica, la fizica sunt mai multe capitole: mecanica, optica, etc, iar la chimie faci calcule pe reactii chimice, redox, si asa mai departe.In rest, profilul e echilibrat, faci 4 ore de mate, 4 de romana.happy