| Alxxzzxx a întrebat:

Bună!
Ştie cineva pe ce dată este simularea pentru clasa a 8-a?
(Simularea, nu EN )

Puteţi să îmi daţi câteva link-uri cu modele de Simulare şi barem?

9 răspunsuri:
| Niklauss a răspuns:

Calendar Evaluare Nationala 2017 pentru elevii clasei a VIII-a:

7 - 9 iunie 2017 Inscrierea la evaluarea nationala
9 iunie 2017 Incheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
19 iunie 2017 Limba si literatura romana - proba scrisa
21 iunie 2017 Matematica - proba scrisa
22 iunie 2017 Limba si literatura materna - proba scrisa
26 iunie 2017 Afisarea rezultatelor (pana la ora 16)
26 iunie 2017 Depunerea contestatiilor (orele 16 - 20)
27-29 iunie 2017 Rezolvarea contestatiilor
30 iunie 2017 Afisarea rezultatelor finale dupa contestati

Cat despre simulare eu stiu ca simularea la matematica este in 23 Februarie iar la romana in 24 Februarie.

Subiecte poti sa gasesti pe edu.ro sau sa cauti simplu subiecte de rezolvat clasa a8a.

Sper ca te-am ajutat, funda?

| Alxxzzxx explică (pentru Niklauss):

Mulţumesc!
E.N. ştiam, dar credeam că simularea este în decembrie

| Fumiko a răspuns:

Pe la sfarsitul lui februarie.

| Alxxzzxx explică (pentru Fumiko):

De unde şti?
Eşti în clasa a8-a?

| Fumiko a răspuns (pentru Alxxzzxx):

Asa le-am dat si eu, si oricum am un frate in a 8-a o sa il intreb pe el si iti voi spune sigur.Te tin la curent happy

| Alxxzzxx explică (pentru Fumiko):

Ok, mersi!
Nouă doamna ne-a spus, dar am uitat că ne-a spus pe la începutul sk

| anamariarot a răspuns:

Subiecte gasesti pe subiecte.edu.ro, cu tot cu bareme, pentru fiecare an. Mult succes, iar daca nota de la simulare va fi mai mica decat te astepti, sa stii ca nu e nimic grav. Oricum simularile sunt ceva mai grele si corectate "la sange" ca sa va sperie putin profesoriihappy

| Alxxzzxx explică (pentru anamariarot):

Mulţumesc pentru încurajare!
Dar cred că dacă nota de la simulare nu va fi cum mă aştept, atunci voi lăsa tlf / pc/ tableta.

| anamariarot a răspuns (pentru Alxxzzxx):

Mai, e mai bine sa ai un program zilnic de invatat si de relaxare. Nu trebuie sa exagerezi nici cu una, nici cu cealalta. Am avut colegi in liceu care la simulari luasera note chiar mari, s-au culcat pe o ureche si la bac au dat-o in bara, luand note mai mici. Sa inveti, sa te odihnesti, sa te relaxezi si din cand in cand mai fa cate o plimbare in natura sau putin sport ca te ajuta enorm! In fond, crede-ma ca nu ai de ce sa te sperii, dar oricat ti-ar spune altii ca e mai usor decat pare, pana nu traiesti pe pielea ta nu constientizezi lucrul asta. Din comentariile pe care le lasi eu deduc ca esti o persoana care invata. Sunt sigura ca vei avea rezultate satisfacatoare!