La filologie vei face 4 ore de romana, 3 ore de istorie, 5 ore de limbi străine. Dai teze la romana, istorie, mate, la o limba straina. Mate faci cam 3 ore pe săptămâna. La științe sociale faci ore de romana, psihologie, logica, filosofie. Mate faci tot 3 ore pe săptămâna. De la filologie poți sa mergi la Facultatea de limbi străine, litere. De la științe sociale mergi la facultatea de științe sociale, ca sa fii avocat trebuie sa faci facultatea de drept. Succes!
Hey, am absolvit profil de filologie bilingv (asta însemna că am făcut 5 ore de engleză pe săpt și am avut câteva opționale specifice). În materie de ore, a 9a și a 10a am avut două ore de mate și parcă câte-o oră de chimie și fizică, pe care începând cu a 11a nu le-am mai făcut deloc. Ca să-ți răspund concret la întrebări:
1. Programa: la științe sociale ses fac din câte îmi amintesc mai multe ore de socilogie, logică, psihologie etc. La filo, noi aveam o dată pe săptămână. În plus, prietenii mei de la științe sociale au făcut o oră de matematică până în clasa a 12-a inclusiv.
2 și 3 Cred ca am răspuns la astea în ce am scris anterior.
4. La filo am dat 4 teze obligatorii: română, latină, engleză (eram profil bilingv) și istorie/geografie. La științe sociale cred că erau teză la română, istorie/geografie engleză și logică (în a9a) /psihologie (în a10a) / economie sau sociologie în a 11a și filosofie în a 12a. A patra teză a fost în fiecare an diferită.
Dacă vrei să devii psiholog, poți să dai la Psihologie; pentru asistent social cred că poți să mergi la o facultate de Sociologie și Asistență Socială, iar pentru avocat- Drept. Sper că te-am ajutat