Foloseste ca resursa de invatare/intelegere portalul : http://portal.edu.ro/bacalaureat/?p=2&c=1)
Avand in vedere ca esti la filo ar fi trebuit sa poti retine. Eu cred ca tie nu iti place ori materia, ori profesorul so de aceea oricat de mult ai incerca nu poti
Ai dreptate. Nici mie nu mi-a placut proful de istorie si cred ca si din cauza lui am urat de cand ma stiu aceasta materie. Parca erau trasi la indigo toti. Unul mai insuportabil decat altul.
Cea mai usoara metoda e sa iei meditatii, daca iti explica doar tie si pe intelesul tau materia alcumva inveti. Daca nu iti place, nu te atrage sau nu o intelegi, greu o sa o poti invata fara un profesor bun care sa stie sa explice.
Biologie e complicata, trebuie sa o iei de la bazele bazei si sa inveti totul de la inceput ca sa intelegi ce urmeaza, pentru ca totul se leaga.
Doamne ce profesoara nebuna sa va chinuie la filo cu biologia... Nu stiu ce sa zic, nici pe mine nu m-a incantat, doar anatomia mi se parea interesanta dar nu se mai face la liceu la filo.
Incearca cu markere, sa colorezi cuvinte, sa citesti de multe ori cu voce tare sa retii si sa raspunzi sa-ti iei notele si dupa sa stai linistit/a
Da. Avem mai multe lectii la bio decat la engleza, iar profesoara parca ar fi un televizor. Preda intr-una, dicteaza repede (eu de felul meu scriu mai incet) si la inceputul anului ne-a spus ca nu conteaza daca suntem filo noi trebuie sa invatam. Cat despre meditatii, nu prea e posibil pentru ca parintii mei au dat o groaza de bani anul trecut pentru mate si nu ar da atatia bani pentru bio. Scuze ca am scris atat, asa sunt eu, scriu romane